Sizi Anzer palu gibi seviyurum

Sizi Anzer palu gibi seviyurum
Başbakan Tayyip Erdoğan, Trabzon’daki 11’inci Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılışını yaptıktan sonra babaocağı Rize’nin Güneysu İlçesi’ndeki evine giderek, geceyi burada geçirdi.

Erdoğan, evine girmeden yaptığı kısa açıklamada, memleketine teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığını açıklayacağını söyledi. Erdoğan, “Seçimlerden sonra teşekkür ziyaretine mi geldiniz?” sorusu üzerine şunları söyledi: “Trabzon’daki 11’inci Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılışını yaptık. Oraya gelmişken dedik ki, gelelim geceyi kendi evimizde geçirelim. Güneysu Türkiye genelinde rekor kıran ilçelerden biri oldu. Yüzde 88 gibi rekor bir oy aldık. Böylece hem de gelelim bir teşekkürümüzü yapalım dedik. Ama hanım bana sürpriz yaptırırsa Ramazan içinde de gelebiliriz” dedi.

Çıtayı yükselttik

Erdoğan, açılış töreniyle ilgili de şöyle konuştu: “İyi ve başarılı bir organizasyondu. Gerçekten başkan da çıtayı çok yükseltti bu organizasyonla. Bizim için onur vericiydi. Artık Türkiye, olimpiyatları da yapacaktır. Bunu göstermiş oldu. Ben de önümüzdeki günlerde 2020 olimpiyatları ile alakalı bir açıklama yapacağım. İstanbul’da ciddi bir açıklamamız olacak.”
Başbakan Erdoğan dün öğleden sonra evinden çıkarak hemşerileriyle tokalaştı. Erdoğan’a bir hemşerisi, “Sayın Başbakanım ben Anzerliyim. Sizi Anzer palu gibi seviyurum” demesi üzerine Erdoğan, “Ben de sizleri seviyurum” yanıtı verdi. Erdoğan daha sonra Rize’de yapımı devam eden hastane inşaatı ve valiliği ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.