"Teröre Karşı Sivil İnisiyatif"

"Teröre Karşı Sivil İnisiyatif"
"Teröre Karşı Sivil İnisiyatif" programında konuşan Davutoğlu'nun "Gelecek nesiller için evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız." sözleri ayakta alkışlandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOBB Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen "Teröre Karşı Sivil İnisiyatif" programında konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasına "Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan için, bu vatanın birliği için, bu milletin huzuru için gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için, evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı da dünya alem bilmeli." sözleri damga vurdu.

AYAKTA ALKIŞLANDI, SALON BU SLOGANLA İNLEDİ

Davutoğlu'nun bu sözleri ayakta alkışlandı ve salonda "Vur vur inlesin, PKK dinlesin sloganları yükseldi.

"BU SALDIRILAR 78 MİLYONA YAPILAN SALDIRILAR"

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Türkiye'de her şey meşruiyet çizgisi içinde ve milli iradenin bize söylediği yolda ilerlerken, birden demokrasimize, güvenliğimize ve Türkiye'nin geleceğine darbe vurmak isteyen şer odaklarının eş zamanlı olarak harekete geçtiğini gördük. Şimdi bazıları sanki bütün bu yaşananların arka planını bilmiyormuş gibi hükümetimizi bir erken seçim için bu operasyonları yapmakla suçluyorlar. Bu hepimize yapılan bir suikasttir, bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve bütün 78 milyona yapılan saldırılarıdır"

"GEÇİCİ HÜKÜMETİZ DEYİP KONUYU ERTELESEYDİK..."

"Bizler, Ankara'da Türkiye'nin geleceğinin ağır sorumluluğunu üzerinde taşımış devlet adamları olarak böyle bir saldırı karşısında tereddüt etseydik, böyle bir saldırı karşısında 'bekle gör' diyerek zamana oynasaydık, böyle bir saldırı karşısında 'şimdi hükümet kurmakla görevliyiz, geçici hükümetiz' diyip konuyu erteleseydik, emin olunuz bugünlerde Türkiye tam bir kaosa sürüklenmiş, sizlerin helal rızk için yürüttüğünüz ekonomik faaliyetlerin tümü ile ilgili olarak bir karamsarlık, ümitsizlik hali doğmuştu."

"EVLATLARIMIZI DA KENDİMİZİ DE FEDA ETMEYE HAZIRIZ"

"Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan için, bu vatanın birliği için, bu milletin huzuru için gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için, evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı da dünya alem bilmeli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.