Toplantılar Fatih’te devam etti

Toplantılar Fatih’te devam etti
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı mahalle teşkilatları ile buluştu. Piri Mehmet Paşa Mahallesi ile başlayan buluşmalar Fatih Mahallesi ile devam etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, bele

 Fatih mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, ‘Fatih mahalle teşkilatının samimi ve özverili çalışmaları sayesinde 2011 Genel Seçimlerinde oylarımızı arttırdık. Bu azimlerinin artarak devam ettiğini gözlemlemekteyim. 2014 yerel seçimlerinde de bu özverili çalışmanın meyvesi olarak oy oranının en yukarılara taşıyacağınızdan şüphem yok.’ dedi. İBB Planları dahilinde Silivri’yle ilgili planlardan da bahseden İlçe Başkanı Karakaş ‘’İstanbul’un nüfusu kaldırabileceğinin çok yukarınsadadır. İstanbul’un merkez nüfusu az olan bölgelere kayacağı gerçeği düşünüldüğün de  bunlardan birinin de Silivri olduğu kaçınılmazdır. İşte bizde tüm çalışmalarımızı değişime direnemeyecek olan ilçemiz Silivri’nin ileriki yıllarda nüfusu artsa da yaşanılabilirliğini kaybetmemesi için yapıyoruz. İlçemiz için İBB Meclisinde hazırladığımız 1/5000’lik nazım imar planları bu gelişim göz önünde bulundurularak düzenlendi.’’dedi.
 Mahalle teşkilatı ve özellikle mahalle halkı gerçekleşen kahvaltılı toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendileri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Karakaş ve AK Parti İlçe Başkanlığı heyetine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.