'Ülkeye özgürlük getireceğiz'

'Ülkeye özgürlük getireceğiz'
Kılıçdaroğlu CHP Beylikdüzü ilçe binasını açtı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bu ülkeye temiz siyaseti, hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, özgür insanı getireceğiz, getirmekte de kararlıyız'' dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Umut Oran, CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen ile partisinin Beylikdüzü ilçe başkanlığı binasının açılışını yaptı.

Daha sonra bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, önümüzdeki seçimlerde Beylikdüzü'nde halkın iktidarını kuracaklarını belirterek, ''Bu ülkeye temiz siyaseti, hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, özgür insanı getireceğiz, getirmekte de kararlıyız'' dedi.

Emin ve kararlı adımlarla yürüdüklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bir çocuk bile yatağa aç girmesin diye yürüyoruz, sosyal devleti yeniden kuracağız diye yürüyoruz, AKP kabusundan bu ülkeyi kurtaracağız diye yürüyoruz, özgürlüğü ve demokrasiyi getireceğiz diye yürüyoruz. Geniş kitleleri arkamıza alarak yürüyeceğiz. Benim çalışmam yetmez, işbirliği yapacağız, halka gideceğiz. Özellikle kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Bütün kadın kardeşlerimi görev davet ediyorum. CHP bütün kadınların evidir. Kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren ilk parti CHP'dir. Bütün kadın kardeşlerimden isteğim bu seçimlerde daha aktif olsunlar.

Gücümüzün farkında olacağız. En büyük güç sizlersiniz. Yeter ki ayrışmayalım. Kim olursa olsun, insansa başımın üzerinde yeri var. Halkın iktidarını 12 Haziranda birlikte kuracağız.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.