'Yakuplu’nun kötü kaderini değiştireceğiz'

'Yakuplu’nun kötü kaderini değiştireceğiz'
2014 Yerel Seçimleri için geri sayımın başladığına işaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi örgüt toplantısında yaptığı konuşmada, “Yakuplu’nun kötü kaderi CHP iktidarı ile değişecek” dedi.

CHP Yakuplu Mahallesi örgüt toplantısı gerçekleşti. Yakuplu Dayanışma Evi önünde gerçekleşen örgüt toplantısı, mahalle koordinatörlüğünün yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmesiyle başladı. Vatandaşların görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantıda, en önemli sorunların yıllardır çözülemeyen yeşil ve sosyal alan eksikliği olduğu belirtildi.

 Ardından söz alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gerçekleştirdikleri mahalle bazlı örgüt toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini söyledi. Beylikdüzü’nün bütün sorunlarının sosyal demokrat bir yönetimle çözülebileceğinin altını çizen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sorunları çözecek formüller bizde. Çünkü biz vatandaşımızı hissediyoruz” diye konuştu.

 Beylikdüzü Belediye Meclisi’nde vatandaşın aleyhine olacak her kararın karşısında olmaya devam edeceklerini vurgulayan CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimi ser sözlerle eleştirdi. “Biz çok iş yapacağız ama karşı geliyorlar” diyenlere sakın inanmayın diyen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara hitaben, “On yıl geçti, Yakuplu’da ne değişti” sorusunu yöneltti, vatandaşlar ise cevap bulamadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.