HAYDİ BİR KULAÇ ATMAYA!

HAYDİ BİR KULAÇ ATMAYA!
TEMİZ DENİZ VE TEMİZ SAHİL İÇİN BÜYÜKÇEKMECE’DE EYLEM VAR EYLEMCİLER 4 KM YÜZECEKLER

Geçen hafta 13 askerimizin şehit olmasından dolayı ertelenen, Temiz Deniz-Temiz Sahil eylemi bugün gerçekleşecek.  Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı'nın organize ettiği eylem saat16.00’da Büyükçekmece sahilin de gerçekleştirilecek.

 Büyükçekmece'nin eşsiz Deniz ve Göl sahili ile onlardan gereğince yararlanabilme imkanlarını kamuoyunun dikkatine sunma amacıyla yapılacak eylemde Gürpınar sahilinden Mimarsinan’a kadar 4 kilometre yüzecek olan eylemcilere çok sayıda kişi ve kurumun da destek vermesi bekleniyor.

 

ÇEBİ’DEN EYLEME DAVET!

 BİR KULAÇTA SEN AT EYLEMİ BUGÜNSİVİL TOPLUM DAYANIŞMASI ve EYLEM KÜLTÜRÜNE KATKIYA DAVET:

 Yerel Katılımı Destekleme Derneği başkanı Köksal Çebi; Büyükçekmece’li hemşehrilerimiz ve başta çevre dernekleri olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini muhtarlarımızı ve siyasi parti temsilcilerimizi bu hazzı birlikte yaşamak “Büyükçekmece’mizin eylem kültürüne katkı vermek üzere “BİRLİKTE KULAÇ ATMAYA” davet etti.

 

 

BİRER KULAÇ DA BİZ ATACAĞIZ…

 

Esnaf odası başkanı Rahmi Yazıcı’nın  “TEMİZ DENİZ TEMİZ SAHİL” isteği ile başlatmış olduğu kişisel eylemi değerlendiren Yerel Katılımı Destekleme Başkanı Köksal Çebi düşüncelerini bir basın bildirisi ile Kamuoyu ile paylaştı:

 

MESLEK ÖRGÜTÜ ÖNDERİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ:

 “Esnaf odası başkanımızın kişisel eylemi bizim için bir başka açıdan büyük değer taşımaktadır: Toplumumuzun düşüncelerinin eyleme dökülmesinde çok çekingen, tereddütlü davrandığı bilinen bir gerçektir. Kanuni haklarımızı elde etme konusunda bile yeterli özgüvene sahip olamadığımızdan, haklar kağıt üzerinde kalmakta zamanla da unutulup gitmektedir.

 

 

Örgütlenme kültürümüz olmadığı gibi ne yazık ki buna paralel olarak İtiraz Kültürümüz de yeterince gelişmemiştir. Kanuni haklarını koruyamayanların yeni haklar talep etmeleri de pek mümkün görünmemektedir.

 

EYLEMCİNİN MANEVİ HAZZINA ORTAK OLMAK İÇİN ORADA OLACAĞIZ..

İşte tam bu noktada “Kaybedecek çok şeyi olan” bir insanın içinde yaşadığımız toplumun bu genel tutumuna karşılık risk alarak kişisel bir eylem yapması bizim için son derece manalı ve her türlü övgünün üzerindedir.

 

Kendisinin tattığı bu manevi hazza ortak olmak ve kendisine bir plaket takdim etmek ve destek olmak üzere beraberce bir kulaç atmak için orada olacağız. Siyasi kaygılardan uzak kalabilen herkesi davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.