Kaymakam ve Başkan'dan Cem Evi ziyareti...

Kaymakam ve Başkan'dan Cem Evi ziyareti...
Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Sarıçiçek, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi ve beraberinde çeşitli Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu
Vatandaşların sağduyusu takdirle karşılandı
 
Şahintepe’de bulunan Tokat Karacaören Veli Baba Cem ve Kültürevi ve bazı dernek binalarına yapılan saldırıya tepkiler ve ziyaretler sürüyor.
 
Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Sarıçiçek, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi ve beraberinde çeşitli Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ile birlikte Şahintepe Tokat Karacaören Veli Baba Cem ve Kültürevi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette saldırı karşısında Cemevi Yönetimi ve Alevi Bektaşi vatandaşlar başta olmak üzere bütün Şahintepelilerin gösterdiği sağduyulu davranışlarını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.
 
Cemevi Başkanı Kadir Savaş, Başakşehir Belediye Meclis Üyesi ve Cemevi Sözcüsü Bektaş Ulusan yıllardır bir arada, kardeşçe ve sorunsuz yaşandığını ancak kim olduğu bilinmeyen bazı güçlerin bu birlik ve beraberliğin yarattığı sağlıklı ve hoşgörü ortamı bozmaya yönelik her tür gayret ve çalışmalarının veya bir yarar umma çabalarının da beyhude çabalar olduğu ifade edildi.
 
Ziyarette, herkesin, her kurum ve yapının da aynı davranış içinde olması;  saldırıyı siyasallaştırılma çabalarının hiç kimseye yarar sağlamayacağını, bu nedenle bu tür anlayışlardan kaçınılması gerektiği vurgulandı.
 
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bu tür saldırıların birlik ve beraberliği bozmaya yetmeyeceğini, her tür provokatif saldırıların tek panzehirinin sağduyu olduğunu ifade ettiği konuşmasında, saldırı karşısında gösterilen sağduyulu davranışların takdirle karşıladığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.