MEME KANSERİNDE ERKEN TANI

MEME KANSERİNDE ERKEN TANI
Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından “Meme Kanserinde Erken Tanı” konulu seminer programı gerçekleşti.
Esenyurt Belediyesi İncirtepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminer programına Esenyurtlu hanımlar tarafından yoğun katılım oldu.

“Erken tanı ve sağlıklı yaşam”

İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğretim görevlisi, Meme ve Tiroid Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş’in sunumu ile gerçekleşen programda katılımcılara dikkat edilmesi gereken hususlar ve erken tanı önemine değinildi. Meme kanseri nedir, alınması gereken önlemler, beslenmede dikkat edilmesi gereken noktalar ve meme kanserinde tedavi sürecinde izlenecek yol ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ebru Aydın programda söz alarak yaptığı konuşmasında, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, “kadınlarımız aile ile toplum arasındaki en önemli köprüdür” sözlerini hatırlattı. Aydın, “her ay kendimize ayıracağımız 10 dakika ile hayatımıza değer katacağız” diyerek sağlıklı yaşamanın önemine vurgu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.