Ücretsiz göz taraması hizmeti

Ücretsiz göz taraması hizmeti
Büyükçekmece Belediyesi, ile ilçe genelinde kapsamlı bir göz taraması başlattı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin Özel Serene Tıp Merkezi işbirliğiyle başlattığı ve 7 gün sürecek olan göz taramasında göz tansiyonu, miyop, hippermetrop, astigmat, katarakt ve göz bozukluklarının teşhisi konusunda Büyükçekmecelilere ücretsiz sağlık hizmeti verilecek.

 

"Gözlerimiz konusunda hassas olmalıyız"

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, insanların göz sağlığı konusunda çok hassas olmaları gerektiğinin altını çizerek; "Gözler insan vücudunun cevheridir, çok iyi korunması gerekir. Bu açıdan periyodik olarak göz muayenesi yaptırmalıyız. Modern cihazlar eşliğinde yapılacak olan göz taraması sonucunda halkımızın herhangi bir göz rahatsızlığı varsa bu durum teşhis edilerek kendilerine tedavi süreci ile ilgili bilgi verilecektir. Farklı zaman dilimlerinde de bu tür sağlık taramalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

 

Başkan Akgün'e teşekkür

 

İlk etapta Sinanoba, Tepecik, Türkoba, Karaağaç ve Ahmediye mahallerinde göz taraması yapılacak. Mahalle muhtarlıkları aracılığıyla bölge halkına duyurulan göz taramasına ilk gün ilçe halkının ilgisi de büyük oldu. Göz tansiyonu, katarakt ve göz bozukluklarının teşhisi konusunda ücretsiz sağlık hizmeti alacak olan Büyükçekmeceliler, kendilerine bu imkanı tanıtan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ettiler.

 

Göz taraması programı

3 Şubat Salı günü Sinanoba Atrium Çarşı'da başlatılan göz taraması, 12 Şubat Perşembe akşamı son bulacak. Büyükçekmece Belediyesi'nin göz taraması programı şu şekilde gerçekleşecek:

4 Şubat Çarşamba günü, Sinanoba Mahallesi'nde Atrium Çarşı saat 11:00-16:00 arası.

5-6 Şubat  günleri, Tepecik Ulus ve Hürriyet mahalleleri Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi'nde  saat 10:00-16:00 arası.

10 Şubat Salı günü, Türkoba Mahallesi, Türkoba Muhtarlığı Sanat Merkezi'nde saat 10:00-16:00 arası.

11 Şubat Çarşamba günü, Karaağaç Mahallesi Roman Derneği saat 10:00-16:00 arası.

12 Şubat Perşembe günü, Ahmediye Mahallesi Muhtarlığı saat 10:00-16:00 arası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.