Beylikdüzü Açıklarında Tekne Battı 2 Ölü, 2 Kayıp

Beylikdüzü Açıklarında Tekne Battı 2 Ölü, 2 Kayıp
Beylikdüzü Açıklarında Tekne Battı 2 Ölü, 2 Kayıp


İstanbul Gürpınar açıklarında içerisinde 5 kişi bulunan tekne battı. Teknedekilerden 2'si hayatını kaybetti, 2 kişi de kayboldu. Bir şahıs ise yaralı olarak kurtarıldı. Şahıslardan geriye ise kazadan dakikalar önce sosyal medyaya yükledikleri video kaldı.

BALIK TUTMAK İÇİN AÇILDILAR

Olay, Beylikdüzü Gürpınar açıklarında dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Erkan Köse (32), İmdat Gökdeniz, Cemal Erden ile soyadları öğrenilemeyen Haydar ve Koray isimli 5 arkadaş, balık tutmak amacıyla tekneyle denize açıldı.

1 KİŞİYİ BALIKÇILAR KURTARDI

Bir süre sonra dalgalara dayanamayan tekne alabora oldu. Erkan Köse (32), çevredeki balıkçıların yardımıyla yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine deniz polisi sevk edildi.


2 KİŞİ ÖLDÜ, İKİ KİŞİ KAYIP

Yapılan çalışmalar sonucu İmdat Gökdeniz ile bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ancak cesedin kime ait olduğu henüz tespit edilemedi. İki kişiye ise ulaşılamadı.

GERİYE TEKNEDEKİ GÖRÜNTÜLER KALDI

Tekne faciasından geriye ise şahısların kazadan dakikalar önce kaydederek sosyal medyaya yüklediği video kaldı. Görüntülerde 5 kişinin tekne ile gezinti yaptığı ve eğlendikleri görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


CENAZELER MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Deniz kazasında hayatını kaybeden İmdat Gökdeniz ve Cemal Erdem'in cenazeleri Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alındı. Cenazeler Samsun'da defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.