Haberdar Gazetesi Silivri AKÇANSA SİTESİ YIKILACAK!

AKÇANSA SİTESİ YIKILACAK!

1971 yılında yapılan sitede 56 dairenin yıkılıp yeniden günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılması için Akgün’den destek almak isteyen site sakinlerine Akgün; “İlk önce ne yapacağınıza karar verin. Siz kararınızı verdikten sonra biz teknik ekibimiz i


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Eski Akçimento evleri site sakinleri ile site lokalinde bir araya geldi. Toplantıda yeni deprem yönetmeliklerine göre, sitenin yeniden yapılandırılması hakkında fikir birliğine varıldı.


2009 seçimleri ile eklenen yerlerdeki vahim tablolar hakkında site sakinlerine bilgi veren Başkan Akgün,” Yeni devraldığımız yerlerde 37 yıllık belediyecilik hayatımda hiç görmediğim sıkıntıları yaşadım. Kumburgaz sahili işgal altındaydı, sitelerin kendi arsalarına kattığı tam 168 sokağı tekrar açarak 5 km.lik en uzun sahil şeridini halkın hizmetine açtık” şeklinde konuştu.

Eski Akçimento Evleri sitesinin konumunun çok iyi bir yerde olduğunu dile getiren Akgün; “Cengiz Topel Caddesi, yeniden günümüz şartlarına göre tretuvarları yükselecek ve cadde genişleyecek. Bizim teknik ekibimiz ile birlikte bu sitede de çok güzel bir projeyi gerçekleştireceğiz. Evlerin temellerini daha da aşağı da tutarak elde edilen yer kazancı ile otopark yapacağız. Otoparkların üstüne zemin katlarda da dükkânlar olacak. Haliyle buradaki evleriniz, dükkânlarla birlikte değeri daha da yükselecek” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *