Depremzedelere moral vermek amacıyla Van’a gidecek olan Başkan Uzun, ‘Kardeş köy’lerine de 550 ton kömür ulaştıracak. “Kardeş Köy” projesi kapsamındaki Salmanağa, Derimevi ve Oyalı köylerini de ziyaret edeceğini bildiren Belediye Başkanı Uzun, Bayramın 3. gününde Van’dan ayrılacak.
Afet bölgesinde incelemeler yaparak bir rapor çıkartan ve bu rapor ışığında temel ihtiyaç maddelerini toplayan Beylikdüzü Belediyesi, ikinci yardım tırını da yarın yola çıkarıyor.
Maddi ve manevi yardımlarla Van halkının yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Uzun, bayramın ikinci gününde bedenen de Van halkının yanında olacaklarını ifade etti. Uzun, “Van depremi sebebiyle hepimiz çok üzüldük ve bölge halkına yardımcı olmak üzere millet olarak hep birlikte Vanlı kardeşlerimize el uzattık. Deprem bölgesine katkı sunmaya çalıştık. Bundan sonra da gücümüz yettiğince yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.