Haberdar Gazetesi Silivri 'Bunun Kürtlükle ilgisi yok'

'Bunun Kürtlükle ilgisi yok'

BAĞCILAR'da yüzleri maskeli 4 kişi, park halindeki 2 özel halk otobüsüne molotofkokteyli atarak kaçtı

Kendininde Kürt olduğunu belirten otobüs şoförü, otobüse molotof kokteyli atan saldırganlara tepki göstererek," "Ben Kürt'üm bu yapılan eylemlerin Kürtlükle hiçbir alakası yok, milletin canına malına yapılan kastla hiçbir yere varılamaz." dedi.

Otobüsler mahalle sakinlerinin zamanında müdahalesiyle yanmaktan son anda kurtarıldı.

Ateştuğla otobüs son duraklarında yüzleri maskeli 4 kişi, saat 23.00 sıralarında park halindeki 2 özel halk otobüsüne ve otobüs durağına molotofkokteyli atarak kaçtı. Ateştuğla-Eminönü hattında çalışan otobüsler saldırıyı gören çevredekilerin zamanında müdahalesiyle yanmaktan kurtarıldı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra inceleme başlattı. Delil toplayan polis, bir plastik eldiven ve kırık bira şişesini delil torbalarına koydu. Araçlardaki kontrollerini bitiren itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken, polis kaçan 4 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

'BEN DE KÜRTÜM'

Otobüslerden birinin şoförü Hasan Basri Akkaya, "Ben Kürt'üm bu yapılan eylemlerin Kürtlükle hiçbir alakası yok, milletin canına malına yapılan kastla hiçbir yere varılamaz. Hepimizin kardeşçe yaşaması lazım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *