Haberdar Gazetesi Silivri Büyükçekmece de 6 ayda 700 yapı yıkıldı…

Büyükçekmece de 6 ayda 700 yapı yıkıldı…

Kumburgaz Belde Belediyesi olduğu dönemde yapımına izin verilen “Kaçak yapılar”, Büyükçekmece Belediyesi tarafından yıkılmaya devam ediliyor.

Kamu alanlarını ihlal eden, Kumburgaz sahilinden Mimarsinan’a kadar uzanan kıyı şeridinde yer alan çirkin görüntüler oluşturan kaçak yapılar, Büyükçekmece Belediyesi ekiplerince bir bir yıkılıyor.
6 ay içinde 700 yapı yıkan Büyükçekmece Belediyesi, sahil şeridindeki kaçak yapı temizliğine devam ederek Erçağ Sitesinin yanında bulunan parseldeki ruhsatsız yapıyı yıktı.
Yeni Mahallede bulunan kaçak yapının kağıt evler gibi yıkılması vatandaşları korkuturken, yetkililer bu tip evlerin ufak bir depremde yerle bir olacağını bu yıkımlar sayesinde görüntü kirliliğinin yanı sıra can kaybının da engelleneceğini belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *