Egede deprem!

Afet ve Acil Durum Başkanlığına göre, saat 11.17de merkez üssü Kuşadası açıkları olan 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

EGE Denizi'nde, Aydın'ın Kuşadası açıklarında Richter Ölçeği'ne göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Kuşadası'nın yanı sıra İzmir'de de hissedildi, kısa süreli korkuya neden oldu.

 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Ege Denizi'nde Kuşadası açıkları olarak saptadığı deprem, saat 11.17'de meydana geldi. Yerin 6.8 kilometre derinliğinde olan deprem, Kuşadası'nın yanı sıra İzmir'de de hissedildi.

 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Sisam Adası; büyüklüğünü ise 4.6 olarak açıkladı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *