Yeşilkent Yapı Kooperatifi desteğiyle üç yıllık bir çalışma sonucu sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide konuşan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü ilçesinde sanat alanında varolan eksiklikleri anımsatarak, “Büyükçekmece sanatın merkezi olan ilçelerden biri. Biz de Beylikdüzü’nde bu eksikliği sizlerle tamamlayacağız” açıklamasını yaptı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise, uzun bir emek sonucu meydana gelen tabloların muhteşem eserler olduğunu ifade etti. Açılışta Ateş Böceği Ercan olarak bilinen sanatçı Ercan Bostancıoğlu da yer aldı.
HEM ANNE HEM DE SANATÇI OLDULAR
Üç yıllık bir çalışma süreleri boyunca hem anne, hem eş hem de sanatçı olmaya çalıştıklarını dile getiren hanımlar, vermiş olduğu desteklerinden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve aynı zamanda Yeşilkent Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı olan CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Nazım Çuhalı’ya plaket takdim etti.
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde açılan serginin 31 Mayıs 2012 tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edeceği kaydedildi.