Haberdar Gazetesi Silivri EN HUZURLU İLÇE!

EN HUZURLU İLÇE!

Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Polis Haftası nedeniyle Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Faruk Karaduman Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutlayan Büyükçekmece Belediyesi Başkanvekili Ahmet Şahin; "Emniyet teşkilatımızın üstlendiği özverili görevin, ilçemizde ve ülkemizde huzur ve güvenin kaynağı olmuştur. Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm teşkilat mensuplarının Büyükçekmece Belediyesi olarak polis haftasını kutluyor ve Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yaad ediyoruz” dedi.

Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu kenti olduğunun altını çizdi. Ziyarete Büyükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Akkuş da katıldı.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *