Haberdar Gazetesi Silivri Ereke Polis Teşkilatını unutmadı

Ereke Polis Teşkilatını unutmadı

Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahir Ereke, Polis Haftası nedeniyle Bölgemiz ilçe emniyet müdürlüklerini ziyaret ederek polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Büyükçekmece ilçe emniyet müdürlüğü, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Ereke, polisimiz canı pahasına  ve fedakârca görevini yaparak halkımızın can ve mal güvenliğini koruduğunu belirterek, Polis teşkilatımız bu kutsal ve zorlu görevini yerine getirirken çalışmalarıyla halkımızın kalbinde her zaman önemli bir yer kazanmıştır dedi. Ereke, Polis teşkilatımızın168. Kuruluş yıldönümünde, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyor tüm emniyet mensuplarımızın bu gününü canı gönülden kutluyorum dedi.
Ziyaretten memnun kalan bölgemiz ilçe emniyet mensupları da bu anlamlı haftamızda bizleri ziyaret etmeniz bizi mutlu etmiştir. Bizler görevimizi yerine getirirken, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşımızla her zaman dayanışma içinde çalışıyoruz ve de bu dayanışmayı sürdüreceğiz diyerek başkan Ereke’ye teşekkür ettiler. Ziyaretlerde bölge gündemine dair samimi sohbetler edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *