Haberdar Gazetesi Silivri Hakkari'de olaylı gece

Hakkari'de olaylı gece

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde pazar akşamı, Osman Ertaş, Necdet ve amcasının oğlu Tayyar Güreli'in ateş altında kalarak hayatlarnı kaybetmeleri, Hakkari'de bir grup gösterici tarafından protesto edildi.

3 kişinin polis ve askerlerin silahlarından çıkan kurşunlarla öldüğünü ileri süren 50-60 kişilik grup, yollara barikat kurararak polisle çatıştı.
Hakkari'de Çevre Yolu ve bazı ara sokaklarda bir araya gelen 50-60 kişilik gruplar, yollara barikat kurup, slogan atması üzerine polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun kente bulunması nedeyle geniş güvenlik önlemlerini alındığı Hakkari'de polis göstericileri basınçlı su ve gözyaşartıcı bomba kullanarak dağıtmaya çalışırken, göstericiler de taş ve molotofkokteyli atarak karşlık verdi. Bir ses bombasının da patladığı Hakkari'de olaylar geç saatlere kadar sokak aralarında devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *