İstanbul Arel Üniversitesi ve Türk Kızılay Derneği bu yıl 4. sü düzenlenen “Kan Hayattır” isimli sosyal sorumluluk projesinde bir araya geliyor. Her yıl oldukça yüksek katılımla gerçekleşen kampanya süresince bu yıl da üniversitenin Tepekent ve Sefaköy kampüslerinde belirli noktalara kan bankaları kurulacak.
İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenecek kan bağışı kampanyası, 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Tepekent kampüsünde, 8 Kasım 2012 Perşembe günü ise Sefaköy kampüsüde gerçekleşecek.
Toplumsal bir sorun olan kan bağışı konusunda katılımcı ve destekleyici bir duruş sergileyen İstanbul Arel Üniversitesi, Kızılay ile ortak yürüteceği “Kan Hayattır” projesiyle sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı, kan bağışının önemi ve faydaları konusunda farkındalığı yükseltmeyi ve Türk Kızılayı’na düzenli bağışçılar kazandırmayı amaçlıyor.
TARİH: 7 KASIM 2012- Çarşamba / 8 KASIM 2012- Perşembe
SAAT: 10.30-16.00
YER: Tepekent Kampüs
Türkoba mah. Erguvan sok. No: 26/K Tepekent-Büyükçekmece / İstanbul
(0212) 860 04 80/1065
Sefaköy Kampüs
Kemalpaşa Mah. Halkalı Cad. No:101 Sefaköy-Küçükçekmece/ İstanbul
(0212) 540 96 96