Haberdar Gazetesi Silivri Karaağaç'ın çehresi değişiyor

Karaağaç'ın çehresi değişiyor

İmar değişikliğiyle birlikte açılan yeni yolların yapımına başlayan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün talimatıyla başlatılan çalışmalarla birlikte Karaağaç yeni yüzüne kavuşmaya başlıyor

 Yol yapımlarının yanı sıra alt yapı sorunları da gideriliyor. Uzun yıllar Karaağaç'a hizmet eden okul binasının yıkılmasıyla birlikte boşa çıkan alana ise park projesi onaylandı. İçerisinde spor aletleri, çocuk parkı gezi ve dinlenme alanlarının bulunacağı parkın yapımına başlanması mahalle halkını sevindirdi.

Muhtar Doğan çalışmaları takip ediyor
Karaağaç Mahalle Muhtarı Nejat Doğan da çalışmaları yakından takip ederek, herhangi bir aksaklık çıkmaması için belediye ekiplerine yardımcı oluyor. Başlatılan bu çalışmadan son derece mutlu olduklarını dile getiren Muhtar Doğan, 'Karaağaç Mahallemiz de başlatılan çalışmalardan son derece memnunuz. Yeni imar yollarının yapımı mahallemizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Mahalle sakinlerimizin Belediye Başkanımız Hasan Akgün'den park talebinin hemen cevap bulması ve yapımına başlanması halkımız tarafından sevinçle karşılandı. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum' dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *