Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’dan nezih bir sahur programı. Beylikdüzü girişinde bulunan Mado’dagerçekleşen sahura şu isimler katıldı; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Büyükçekmece İlçe Milli eğitim Müdürü H.Avni Sandıkçı, MHP İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç, Çatalca Spor Başkanı Hasan Gökçe, Esenyurt’tan, Çatalca’dan,Tepecik’ten,Mimaroba’dan,Celaliye’denbir çok STK temsilcisi, Belediye Meclis Üyeleri; Rasim Yağar ve Seyhan Beyaz, Beylikdüzü Genç İşadamları Dernek Başkanı Hayrettin Paksoy ve bir çok davetli katıldı.
MERT SORDU, UZUN TEBESSÜM ETTİ!
Sahurda bulunan HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, Başkan Uzun’a dönerek ‘Sayın Başkan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlarının kaderi Beylikdüzü’nde belediye başkanı olarak devam ediyor. Recep Erol’da sizden sonra ilçe başkanı olmuştu. Şimdi sizin yolunuzdan gitmiş olmasın ne dersiniz’ diye sordu.Bu soruyu tebessümle karşılayan Uzun ‘Efendim tabi sizin görevini olayları ve gelişmeleri yorumlamak. İnşallah biz yerimizde devam edeceğiz. Bir yere gittiğimiz yok’ dedi.
UZUN’DAN BİRLİK MESAJI
Bu arada Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’un Büyükçekmece, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca ve Esenyurt’dan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine yönelik verdiği sahurda konuşarak birlik beraberlik mesajları verdi.
Son aylarda ülkede yapılmak istenen oyunlar karşısında Türkiye’de yaşayan insanların birbirini daha çok sevmesi ve destek olması gerektiğini dile getiren Başkan Uzun, “Yanı başımızdaki ülkelerde yaşananlar ve ülkemizde uygulanmak istenen tezgah karşısında oluşan süreç doğru yönetilmeseydi bugün bu sofranın etrafından olamazdık. Bu süreci çok iyi yöneten Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm toplum olarak bu birlikteliğin ve huzurun değerini de çok iyi bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.
EROL TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol gecenin yarısı davetine icabet gösteren dostlarına teşekkür ederek şükranlarını sundu.