Haberdar Gazetesi Silivri SEMERCİ’Yİ CENNETE UĞURLADIK!

SEMERCİ’Yİ CENNETE UĞURLADIK!

Esenkent Gençlikspor’da uzun yıllardan beri altyapıda teknik direktörlük yapan Hasan Semerci’ye son yolculuğuna uğurladı.

Uzun süreden beri kaldığı yoğun bakımdan çıkamayan Semerci dün sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Aynı zamanda Türkiye’de bayan futbolunda da teknik direktör olarak uzun yıllar hizmet veren Semerci’nin cenazesine katılım da büyük oldu. Esenkent Camii’nde ikinci namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Örnek Mezarlığı’nda toprağa verilen Semerci’nin son yolculuğunda gözyaşları da sel olup aktı. Uzun yıllar görev yaptığı Esenkent Gençlikspor’da büyük bir üzüntü hakim olurken Esenyurt bölge kulüplerinin de cenazeye büyük bir katılım göstererek son görevini de yerine getirdiği gözlendi.

Esenyurt Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Murat Cebecioğlu, Esenyurt Spor Koordinasyon Merkezi Müdürü Adem Ekiz, Esenkent Gençlikspor yönetim kurulu üyelerinden genel kaptan ve futbol şube sorumlusu Ali Ekşi, genel sayman Serhat Öztekin, teknik direktör Fuat Cörüt, Esenyurt Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Bekir Akgül, Yeşilesenyurtspor Sportif Direktörü Hasan Demir, teknik direktör Kemal Aktaş, Antrenör Ümit Yeşilyurt, Esenyurt İncirtepespor Kulüp Başkanı Elvan Arslan, Örnek İdman Yurduspor Kulüp Başkanı Burhan Adacı’nın yanı sıra Esenkent Gençlik A takım ve altyapı oyuncuları, teknik direktör Adnan Süleyman’ın yanı sıra merhum Hasan Semerci’nin ailesi, yakınları ve eski sporcuları da katılarak cenazede hazır bulundular. 
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *