Haberdar Gazetesi Silivri Tarihi Vakfı Kebir Köy Ekmeği Ve Pidesi Beylikdüzünde

Tarihi Vakfı Kebir Köy Ekmeği Ve Pidesi Beylikdüzünde

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Tarihi Vakfı Kebir Köy Ekmeği ve Pide Fırın’ın açılışına katıldı ve tattığı pidelerin oldukça lezzetli olduğunu belirtti.

Beylikdüzü de Tarihi Vakfı Kebir Köy Ekmek ve Pide Fırın’ı  ve Karadeniz yöresine has yemek çeşitlerinin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptı.

Uzun'dan tam not

Beykent Sanayi Sitesi içerisinde yer alan Tarihi Vakfı Köy Ekmeği ve Pide Fırın’ın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, belediye meclis üyeleri ve tanınmış isimler de katıldı.  Açılışta sunulan yemeklerin tatma imkanı da bulan Başkan Uzun, İlçe Başkanı Av. Bübüllü ve diğer davetliler, sunulan yemekleri oldukça lezzetli bulduklarını dile getirdi. 

Tarihi Vakfı Kebir Köy Ekmeği ve Pidesinin önemli bir üne sahip olduğunu ve bölgeye de faklı bir tat getireceğini belirten Başkan Uzun, işletme sahiplerini de yatırımlarından dolayı kutladı.

Kara Lahana Çorbası ve Sarması’nı tatmadan geçmeyin

Üç ortaklı işletme sahiplerinden(Uğur Aydın, FatihKurt, Mustafa Özgün) Uğur Aydın; buradaki amacımızbir araya gelerek Trabzon yöresine has Ekmek ve yemek çeşitlerini Beylikdüzü halkının damak zevkine sunmak istedik. Ortaklarımızdan Fatih Kurt Çocukluktan başlayarak Trabzon’a has yöresel ekmek ve yemeklerini baba mesleği olarak,meslek edinmiş. Bir arkadaşımız. Ekmek çeşitlerinin yansıra Trabzon’un yöresel yemeklerinden Kara Lahana Çorbası ve Sarması, Yine işletmemiz de, Çorba, Pide, Akçaabat Köfte, Karadeniz yemekleri, salata,Sütlaç,ve içecek çeşitleride mevcut olmakla beraber. Hijyen koşullarda halkımıza hizmet vermek için böyle bir yere ihtiyaç vardı ve bunuda bizler en iyi şekilde yerine getirmek için, elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız.

Haber Gül Güyük

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *