Haberdar Gazetesi Silivri Ücretli öğretmenin vukuatları!

Ücretli öğretmenin vukuatları!

Büyükçekmece’de bir lisede edebiyat öğretmeni olarak görev yapan M.Y. kitap alacağız diyerek topladığı paralar ile kayıplara karıştı.

KADROLU DEĞİL, ÜCRETLİ!

M.Y. edebiyat öğretmenidir. Okulda edebiyat öğretmenliği açığı olduğu için kadrosu bulunmayan M.Y.’ye Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü’nce ücretli öğretmenlik yapma izni veriliyor. Derslerde sık sık tanıdığı ünlü isimleri ve bu isimler ile (Kadir İnanır, Volkan Konak v.s.)  anlatır. Öğrenciler ile ve bazı veliler ile sık sık tartışır, kavga eder. Çok sık borç para alır ve borçlarını ödemez. Son günlerde bütün bu yaptıklarının üzerine bir de kitap alacağız diyerek para toplar. Bu rahatsızlıklar okul yönetimine gittiğinde M.Y. görevden alınır.

KAYMAKAMIN HABERİ VAR!

Olan şimdi okuldaki öğrencilere olacaktır. Zira karne öncesi daha önceden bu öğretmenin yaptığı sınavların iptal edildiği yönünde iddialar var. HABERDAR’a konuşan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul konudan haberi olduğunu ve gereğinin yapılması için talimatlar vereceğini kaydetti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *