Haberdar Gazetesi Silivri Ülkücüler Star Gazetesi'ni bastı!

Ülkücüler Star Gazetesi'ni bastı!

Star Gazetesi önünde protestoda bulunan MHP'li grubun taşkınlık yapması sonucu, gazete binasının camları kırılırken, bazı protestocular da yaralandı.

Güneşli'deki gazete binasının önüne gelen bir grup MHP'li, gazetede çıkan  bir yazı dolayısıyla binanın önüne siyah çelenk bıraktı. Gruptakiler çeşitli sloganlar atarken, gruptan bazıları da binaya yumurta  fırlattı.        

Protestocuların binaya yönelmeleri üzerine, güvenlik görevlileri müdahale  etmek istedi. Bu sırada yaşanan arbedede binanın bazı camları kırılırken, X-Ray  cihazı da hasar gördü. Olayda bazı protestocular yaralandı.        

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, olay yerine gelerek  gruptakileri yatıştırdı.        

Star gazetesi önünde protesto gösterisi  yapan MHP'li gruptan 6 kişi gözaltına alındı. Güneşli'deki gazete binası önünde, Ergun Babahan'ın bugünkü köşe yazısını  protesto etmek amacıyla gösteri yapan gruptakileri yatıştırmak amacıyla olay  yerine gelen İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, burada yaptığı  açıklamada, ülkücülerin hiçbir saldırı ve iftirayı unutmasının mümkün olmadığını  söyledi.         Kantar, şöyle devam etti: ''Biz bu iftiraların hesabını 12 Haziran'da MHP'nin iktidarında bu iftira  sahiplerine soracağız. Buradan şunu haykırmak istiyorum. Türkiye'de oynanan  oyunlar, 12 Haziran'da sandıkta bozulacaktır. Kasetleri biliyoruz. Sizlerin çadır  senaryolarında yaptığınız kasetleri Türk milleti asla unutmayacaktır. Bunun için  bütün dava arkadaşlarım ve Türk milleti müsterih olsun. Bu seçim arifesinde  herkes sağduyulu ve sabırlı olsun. Buradan bütün ülküdaşlarımın sessiz bir  şekilde dağılmasını ve ülkücü vakur davranışını sergilemesini istiyorum.''  Gökmen Kantar'ın çağrısına rağmen gruptan bazıları slogan atarak, gazete  binasının önünde kalmaya devam etti. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekipleri,  uyarılara rağmen binanın önünden ayrılmayan 6 kişiyi gözaltına aldı.  Bu arada, gruptakiler, protesto gösterisi sırasında basın mensuplarına da  saldırdı.       

 Gazetenin İkitelli Basın Ekspres Yolu'ndaki diğer binasının önünde de  polis tarafından önlem alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *