Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri'de polis baskını

Silivri'de polis baskını

Silivri Gündem
Silivri'de polis baskını
Bütün ulusal gazetelerin ve haber sitelerinin bir anda iki saat içerisinde manşetlerini süsledi bu başlık. Silivri Belediyesi'nde savcılığın istediği evrakların polis tarafından kopyalarının alınması bir anda memleketin en önemli meselesi haline geliverdi. Belki de aslında hiç bu kadar büyütülecek bir konu bile değildi. Bu incelemenin neticesini hep birlikte bekleyip göreceğiz. Ama koparılan kıyamet bence hakettiğinden çok daha şiddetliydi. Bu ihale meselesine döneceğiz muhakkak ilerleyen günlerde. Görünen o ki, bu kıyametin rüzgarı epey bir gidecek. Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci bugün bir açıklama yapacak. Saat 14:00'da CHP İlçe Başkanlığı'nda olacağız. Ve sürece ilişkin değerlendirmeyi alacağız.
Daha henüz belirsizliğini korurken yani o kadar tazeyken olay, detaylarını bu toplantıda öğreneceğimizi umuyorum. Fakat muhalefet kanadı henüz sessizliğini bozmadı. Böyle bir olaya sessiz kalacaklarına ölsem inanmam. Yakındır, muhalif kanattan da bir açıklama gelecektir.
Fenerköy'e yakışır bir gece
Şampiyonlar önceki gece Mega Saray'daydı... Şampiyonluğu kutladı. Sevinçlerine gururla ortak olduk bizde. Ve oradaydık. Basın, Bürokratlar, Siyasiler, STK'lar, Fenerköy'lüler.. Hep birlikte... Sporcu arkadaşlarımızı kutladık ve paylaştık o coşkuyu hep birlikte... Muharrem Eren'in başkanlığında kuruluşundan bu güne nerden nerelere geldiğini andık birkez daha... Bizi, ilçemizi, Fenerköylüleri onurlandıran, mutlu eden, başarıdan başarıya imza atan Fenerköy Spor Kulübü oyuncularına ve bu başarının perde arkasında onlara yön veren başkanları Muharrem Eren'e kocaman teşekkürleri bir borç biliyorum bu köşede...
Kahve Diyarı açıldı...
Silivri yeni bir işletme daha kazandı. Sahilin renklenmesi adına bu ve benzeri yatırımlara hep ihtiyacı vardı fakat bu kadar şık, bu kadar nezih bir işletme hayal etmemiştik. Beklentileri fazlası ile karşılıyor sahilde dün hizmete açılan mekan. İki genç işletmecinin hemde sezon dışında böylesi bir cesaret gösterip işletme açması başta çok akıllıca gelmemişti aslında restorasyon aşamasında bana. Fakat mekan tamamlanıp hizmete açıldığında gördük ki yanılmışız. Dört mevsim dolup taşacağına hiç şüphem yok doğrusu. Ve bu mekanı muhakkak gidip görmeli Silivri'de yaşayan herkes muhakkak. İşletmecilerini böyle nezih bir mekanı ilçeye kazandırdıkları için tebrik ediyor başarılar diliyorum.
Tarakçı çiftini kutluyorum...
Bölgenin başarılı gazetecilerinden Ali Tarakçı ve eşi Aynur Cihan Tarakçı'nın heyecanla bekledikleri minik okyanus sonunda merhaba dedi hayata. Geçtiğimiz günlerde Amerikada doğum yapan Aynur Cihan Tarakçı'nın önümüzdeki günlerde Türkiye'ye döneceğini öğrendim. Sabırsızlıkla bekliyorum okyanus ötesinden gelecek olan Okyanus bebeği de kucaklamak için... Ve bu mutlu gününde tebrik ediyorum Ali Tarakçı ve Aynur Cihan Tarakçı çiftini de... Sağlıklı, upuzun bir ömür diliyorum minik Okyanus ile birlikte sizlere...
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi