SOĞUK HAVA DEPOSUNU SATMIŞLAR MI BEEA?

Satın satın efendiler satın yiyin. Geçen gün Çatalca’da hamam önünde belki 50 kişiye sordum soğuk hava deposunun yerini kaymakam bey satmış ne düşünüyorsunuz? Diye 2 kişi hariç yerini bile bilen yok.  Biriside demez mi sahimi beea satmışlar mı, nasıl olur? Arsayı bağışlayan rahmetli Hayri Kuyaş nur içinde yatsın şimdi kemikleri sızlamıştır. Biriside orada ağabeyciğim boşuna koyun dememişler ben bu kadar gündemi takip ediyorum nasıl olur yaz ağabeyciğim. Ben bir koyunum harbiden 2 kişiden birisi ben ulusal basında okudum Kaymakam usulsüz satmış. Diğer yaşça büyük amcamız dedi ki ah be evladım soğuk hava deposu ne ki memlekette satılmadık yer kalmadı. Daha bugün köprüler satıldı vay halinize. Neden böyle dedin amca?  Bak evladım bizler şanslıyız ama gelecek nesilleri felaket bekliyor memleketin bütün değerleri yok pahasına satılıyor soğuk hava deposu ne ki... Okudunuz işte ben soğuk havayı sordum vatandaşta ki tedirginliğe bakar mısın? Gelelim konumuza.

ÇATALCA KAYMAKAMI YANLIŞ YAPTI
Bir kere ihale’nin kaymakamlık binası 3 katında yapılacağı ilan edilmişken neden öğretmenler evinde yapıldı? Bu bir kere ihale’ye fesat karıştırmaktır. Vatandaşlar diyor ki bu şekliyle ihale’yi Cem Kara yapsaydı şimdi Silivri’deydi. Bakalım kaymakam hakkında suç duyurusunda bulunuldu sonucu göreceğiz. Mülkü amir hakkında İlçe Cumhuriyet Başsavcısı dava açamıyor ancak İl Başsavcısı soruşturma açabiliyor tabii ki İçişleri Bakan’ı izin verirse. Bunu da sordum vatandaşlara bir şey çıkmaz diyorlar. Hepsi kendi adamları bir Ülke’de eğer hukuk’un üstünlüğü yoksa vay halimize ama yine de ben adalet’e güveniyorum siyasetçiler elini yargı’nın üstünden çekmeli, adalet hepimize lazım.

MUHTARCIKLARIMIZ HARİKASINIZ
Ya Kaymakam Bey sizi gaza getirdi ya da siz 27 tane köy muhtarı gaza getirdiniz Kaymakam’ı. Şimdi Kaymakam bey’e sahip çıkın giderayak, hepinizin muhtarlıklarda iptal olacak zaten yasa gereği. Geçen gün muhtarın birisi Cem Başkan’a gazete’nin birinde hodri meydan okuyor cesaretin var ise gel basın toplantısı yapalım diye. Giderayak gaza gelmiş zavallı, anlamadığım sen Devlet Memurusun Köyü’nün sorunlarıyla ilgilen ama senin köyündekilere sordum muhtarımız köyde durmuyor ki kayıtlara bakın her gün kaymakamlıkta. Hayırdır köylüler diyor ki muhtarların zaten bir şey yaptıkları yok bazıları emlakçilik yapıyor
zaten. Çöpümüzü Çatalca Belediyesi topluyor, ikametgâhı da nüfus müdürü veriyor.
Geçen Gümüşpınar köyü muhtarını kendi köylüsü kaçak ev yapmakla hemde hazine arazisine ev yapmakla köylüden hane başı 20 TL toplamış ama orman işletmesine 12 TL yatırmış. Çatalca kaymakamlığına defalarca ŞİKÂYET ETMELERİNE rağmen hiç bir soruşturma açılmadı. Sn. Kaymakam Bey eğer köylere yardım edeceksen önce köylerdeki yolsuzlukları temizle.

 ÇATALCA BELEDİYESİ DERHAL KAMULAŞTIRMALI SOĞUK HAVA DEPOSUNUN YERİNİ
Çatalca halkının çoğu diyor ki her önüne gelen Mülkü Amir Müdür bizim değerlerimizi satarsa bizler gelecek nesillerimiz mahvolur onlar yarın tayinleri çıkıp gidecek sonra eyvah diyeceğiz ve bizler yine kalacağız baş başa. Bizler Çatalca’da oturan ve Çatalcalılar olarak kimseye sattırmayacağız yerlerimizi, yer zaten Belediye’nin satacaksa belediye satsın. İlçe’de bir sürü eksiklikler var. Mevcut yere sosyal tesisler yapılabilir, bakın vergi dairesi yer dar diye Çatalca’daki VD kapatmak istiyor. Onun için bu yeri Sn. Cem Kara derhal meclis kararı alarak kamulaştırması gerek Çatalcalılar için.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi