Başkan meydanda aşure dağıttı

Başkan meydanda aşure dağıttı
Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen aşure programı kapsamında 3 ayrı noktaya kurulan stantlarda 10 bin adet aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına Küçükçekmece Belediye Başkan Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Leve
 
Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği aşure programı kapsamında 3 ayrı noktaya stant kuruldu. Özel olarak paketlenen 10 bin adet aşure Sefaköy Meydanı, Küçükçekmece Meydanı tren istasyonu girişi ve Belediye’nin yanındaki metrobüs köprü girişinde dağıtıldı. Sefaköy Meydanı’ndaki dağıtımı Başkan Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile birlikte yaptı.
PAYLAŞMANIN VE BEREKETİN SEMBOLÜ
Belediyenin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği aşure dağıtımını bu yılda halkın yoğun katılımı oldu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, böyle anlamlı ve önemli bir günde halk ile birlik beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Belediyenin ikramının güzel bir sürpriz olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, paylaşmanın ve bereketin sembolü aşure için Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür etti.
 
Aşure dağıtımı yapılan diğer noktalarda ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Aziz Yeniay vatandaşlarla da sohbet etti. Geleneksel olarak yaptıkları aşure dağıtımının süreceğini söyleyen Yeniay, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm üreteceklerini ifade etti.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.