Evler sıcak, bebekler rahat

Evler sıcak, bebekler rahat
Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan Yaşam Sevinci Merkezi, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. 2005 yılından bu yana yoksul ailelere gıda, giyim, yakacak ve eğitim gibi desteklerde bulunan Yaşam Sevinci Merkezi, bu kez bebeği olan ailelere bez, s
Yardıma muhtaç aileleri tespit eden Yaşam Sevinci Merkezi, mama ve devam sütü yardımının ardından hazır bez dağıtımına başladı. Yaşam Sevinci Merkezi yetkilileri, 0-3 yaş bebeklerin masraflarına destek olmak amacıyla ihtiyacı olan ailelere bez yardımında bulunduklarını söyledi. Ayrıca 0-1 yaş bebeklerin dengeli ve sağlıklı beslenmesine destek olmak için kaşık maması ile devam sütü veren merkezde her boy ve ebatta çocuk bezini de ailelerin evlerine kadar ulaştırıyor.
 
SOĞUK EV KALMAYACAK
 
Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki yoksul ailelere de soba desteğinde bulunuyor. İhtiyaç sahiplerini belirleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Yaşam Sevinci Merkezi aracılığıyla sobaları teslim etti. Kış boyunca devam edecek yardımlardan mutlu olan vatandaşlar da Küçükçekmece Belediyesi’nin yaptığı yardımlar sayesinde sıkıntılardan kurtulduklarını söyledi.
“Kışın sobasız ev kalmayacak” sloganıyla yola çıktıklarını belirten belediye yetkileri ise, Küçükçekmecelilere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdiler. Kurulduğu 2005 tarihinden bu yana 35 bin aileye ev eşyası, giyim, gıda, okul malzemeleri gibi çeşitli yardımlarda bulunduklarını dile getiren yetkililer, “Zor durumda olan vatandaşlarımız çekinmeden Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’na veya Yaşam Sevinci Merkezi’ne gelebilirler. Ancak gelemeyecek durumdaki vatandaşlarımız da günün 24 saati (0212) 44 44 360 numaralı telefondan bize ulaşarak isteklerini bildirebilirler.” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.