İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan son dakika kar tatili açıklaması

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan son dakika kar tatili açıklaması
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından okullarda 15 Şubat'ta başlaması planlanan yüz yüze eğitimin Çarşamba gününe kadar ara verildiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından duyurduğu karara göre okullarda 15 Şubat 2021'de başlaması planlanan yüz yüze eğitimin 17 Şubat 2021 Çarşamba gününe kadar ara verildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta 12. sınıflarda okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurmuştu.

Attığı twitle haberi duyuran Yerlikaya, "Kıymetli İstanbullular; Güzel bir kış günündeyiz. Yoğun kar yağışı ve fırtına devam ediyor. Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz. Dikkati ve tedbiri elden bırakmayalım" açıklamasında bulundu.

Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise bugün yayınladığı uyarıda başta İstanbul olmak üzere kuzeybatı bölgeleri için; kuvvetli kar yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ve 2 ila 5 derece düşecek sıcaklığa karşı tedbirli olunmasında çağrısında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.