Altay maçı için tek yürek oldular

Altay maçı için tek yürek oldular
Pazar günü İzmir Deplasmanında Altay ile karşılaşacak olan Tepecikspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını yeni teknik direktör Tunahan Akdoğan gözetiminde sürdürüyor.

 Ligde Altay ile birlikte son dört haftayı puansız kapayan Tepecikspor’un bu zorla maçtan galibiyetle ayrılması için gerekli hazırlıklarını devam etmesi, yönetimi umutlandırıyor. Yeni teknik ekibin takıma büyük katkı sunacağına inandıklarını söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, İzmir’den Altay’ı mağlup ederek döneceklerini söyledi. Takımda epey bir değişim olduğunu yapılan çalışmalarla gözlemlediklerini söyleyen Eyüboğlu, “Camia olarak tek yürek olduk ve oyuncularımız artık iyi futbollarını skora yansıtıp kazanacaklardır.

Bizler gerekli moral motivasyonunu oyuncularımıza sağlamış bulunmaktayız. Yeni teknik kadronun da takıma artı katacağını düşünüyoruz. İyi bir kadromuz olmasına karşın iyi neticeler alamamanın bu zamana kadar sıkıntılarını yaşamış bulunmaktayız. Artık kazanmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Devre arasına 17 ve ya 15 puanla girmeyi amaçlıyoruz.

Bu isteklerimizi oyuncularımızın da iyi futbollarıyla yerine getireceklerine inancımız tamdır. Oyuncularımızdan Altay’ı gözlerinde büyütmemelerini istiyorum. Ligde her takım her takımı yenebilecek güçte çünkü hakikaten bu sezon çok farklı neticeler alınan bir grupta mücadele ediyoruz. Tepecikspor’un tarihinde dört maç üst üste kaybettiği yoktur. Artık buna son vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Oyuncularımız ve teknik kadromuzun Altay deplasmanından ilk galibiyetini alacağına adım gibi eminim. Bu galibiyet Tepecikspor’un çıkışının göstergesi olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.