Arnavutköy Belediyespor’da Kozlu alarmı

Arnavutköy Belediyespor’da Kozlu alarmı
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta sezona şampiyonluk parolası ile giren Arnavutköy Belediyespor’da Kozlu Belediyespor maçı öncesi kırmızı alarm verildi.

Teknik Direktör Adnan Keskin ve yardımcıları bu hafta oynanacak karşılaşma öncesi takımdaki sakatlar dahil tüm oyuncuların hafta sonu oynayacakları önemli karşılaşma için tam gün mesailerini sürdürüyorlar.

Hasan Doğan stadında ve Hadımköy tesislerinde günde çift idman yaparak güç depolayan Arnavutköy Belediyespor takımında moraller en üst seviyede. Bir oyuncusu dışında eksik oyuncusu bulunmayan Arnavutköy Belediyespor, Kozlu Belediyespor maçı ile yatıp kalkıyor. Zorlu karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Teknik direktör Adnan Keskin, “Bu grupta her takım yenilebilir çünkü inanın çok ilginç neticelerle karşı karşıya kalıyoruz. Kimse kimseden üstün değil.

Gruptaki tüm takımlar eşit düzeyde. Oldukça yüksek bütçelerle kadrolarını güçlendirdiler. Ben şuna inanıyorum, Arnavutköy Belediyespor birlik, beraberlik ve kardeşliği benimsemiş bir takım. Yıllardır başarılarımız bu sayede geliyor. Kimse unutmasın biz yürekleri kalbi bir olan ve baş koyduğu dava için sonuna kadar mücadele eden bir takımız. Biz başarmak için halkıyla, taraftarıyla ve yöneticisiyle bu yola baş koyduk” dedi. Keskin bu zorlu maçta taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.