B. Çekmece Atatürk Spor Kompleksi`nin yapımı sürüyor

B. Çekmece Atatürk Spor Kompleksi`nin yapımı sürüyor
Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi`nin inşası sürüyor.


Büyükçekmece Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 20 bin kişilik stadın yanı sıra, 2 bin ve 300 kişilik tribünlere sahip iki ayrı stattan daha oluşan Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi`nde çok amaçlı hizmet vermek hedefleniyor. Dört Yıldızlı otel ayarında 70 yataklı bir oteli de içinde barındıran spor kompleksinde soyunma odalarından saunasına, masaj odasından teknik direktör odasına kadar pek çok detay düşünüldü.

Toplam 80 bin metrekare arazi üzerine kurulan, otopark sorunu olmayan spor merkezinde tartan zeminli koşu pisti, kale arkalarında cirit ve gülle atma alanları bulunuyor.

Büyük sahada aynı anda 8 takımın birden soyunup giyinebileceği komplekste güreşçiler için antrenman sahaları ve dinlenme odaları da mevcut.

Kompleksi UEFA standartlarına uygun yapabilmek için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, komplekste rahatlıkla Süper Lig takımlarının maçlarının oynanabileceğini ifade etti.

Akgün, şunları kaydetti: "Yaptığımız bu çalışmaların değeri 10 yıl sonra daha rahat anlaşılacaktır. Büyükçekmece`de stat sorunu olduğunu söyleyenlerin Büyükçekmece`yi tanımadıkları ortadadır. Bu stat diğer belediyelere ve kulüplere örnek olacak bir projedir. Bunu yakında stadımız tamamlandığında herkes daha iyi anlayacak. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.