Başkanlık Kupası'nda minikler karşılaştı

Başkanlık Kupası'nda minikler karşılaştı
Esenyurt Belediyesi Başkanlık Kupası İstanbul Minikler Taekwondo il şampiyonası Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.
Esenyurt Belediyesi Başkanlık Kupası İstanbul Minikler Taekwondo il şampiyonası Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören programı konuşmalar ile devam etti. 

“Başkan Kadıoğlu müsabaka yaptı”
Esenyurt Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 03-04-05 Nisan 2015 tarihleri arasında tertiplenen şampiyonaya 49 kulüp, 10 ilçe belediye spor kulübü, 45 hakem, kız ve erkek toplam 475 sporcu katılım sağladı.Turnuvaya katılan Başkan Kadıoğlu’na organizasyon heyeti tarafından isminin yazılı olduğu kara kuşak Taekwondo kostümü Dabok hediye edildi. Başkan Kadıoğlu’nun minik bir kız sporcu ile müsabaka yapması büyük alkış aldı.  

Minikler Taekwondo şampiyonasına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Türkiye Taekwondo Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar, İstanbul Taekwondo İi Temsilcisi Mustafa Bulut, İl Hakem Kurulu Başkanı Halit Avcı ve çok sayıda konuk katıldı.

“Spora gelen çocuklarımızı kutluyorum”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, “Bu güzel bahar havasında deniz kenarında gezmek, parklarda oynamak varken burada olup da ben spor yapıyorum diyen buraya gelen çocuklarımızı kutluyorum. Onların elinden tutup buraya getiren ailelerimizi de tebrik ediyorum. Çocuğuna sahip çıkmazsa bir aile bir başka alanda uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar edinebilir. Maalesef çevremizde böyle tehlikeler var. Çocuklarımızın boş vakit geçirmeleri yerine bu alanlarda spor salonlarında etkinlik içerisinde olmaları daha önemlidir” dedi.

“Kız çocuklarımızı teşvik edelim”
Sözlerine ailelere verdiği tavsiyeler ile devam eden Başkan Kadıoğlu, “Özellikle bu vesile ile ailelere tek şey tavsiye ediyorum. Spor salonlarına kız çocuklarımızı daha çok teşvik edelim. Özellikle tekvando, karate gibi savunma sporlarına daha çok teşvik edelim ki onlar için oluşsan tehlikelerden kendilerini koruyabilsinler. Burada bulunan tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum.

Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar yaptığı konuşmasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na spora destek sağlayarak, sporculara sahip çıktığı için teşekkür etti. Tutar, “Bizlere verdiğiniz bu destekten dolayı buradaki tüm sporcularımız adına sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Başkanımızın gençleri spora yöneltmesi ve uyuşturucuya karşı yaptığı titiz çalışmalarından dolayı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmalar ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar tarafından spora verdiği önem ve desteklerden dolayı şilt takdim etti. 
 
Tören programı, dereceye giren minik öğrencilere madalyalarının takdimi ardından gösteri maçları ile sone erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.