BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN YARDIMCISI YEŞİL'DEN…

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN YARDIMCISI YEŞİL'DEN…
Beylikdüzü Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Spor Müsabakaları” Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'in topa vuruşu ile başladı.
Beylikdüzü Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Spor Müsabakaları” kapsamında ortaklaşa düzenlediği futbol, satranç, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, atletizm, masa tenisi ve yüzme şampiyonalarında minik sporcular birbirinden modern spor tesislerinde istedikleri branşta yarışma imkanı buluyor.10 Haziran tarihine kadar devam edecek spor şenliklerinde çocuklar, etkinlikler çerçevesinde sporda takım ve grup uyumu gibi konularda da eğitimlere tabi tutulurken, biryandan da kendileri için düzenlenen ferdi yarışmalarda yarışarak, eğlenme ve ödüller kazanma fırsatı elde ediyorlar.

“Çocuklarımızın Gözlerindeki Sevinç En Büyük Mutluluk Kaynağımız”
Spor Şenlikleri çerçevesinde müsabakalara Beylikdüzü’nden 48 okul takımının katıldığını ve sporcuların keyifli bir zaman geçirme imkânı bulduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Yeşil, “Yarışma ve müsabaka sonlarında çocuklarımızın gözlerinde oluşan sevinç en büyük mutluluk kaynağımız. Bunun için ilerleyen dönemlerde de etkinlikler sürecek ve aynı zamanda 10 Haziran’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde ödül töreni yapılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.