Bezirganbahçe’de Bilardo şenliği

Bezirganbahçe’de Bilardo şenliği
Birinci Amatör Ligin Küçükçekmece temsilcilerinden Bezirganbahçespor’un her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu üç bant Bilardo şampiyonasının 5’incisi final maçı ile sona erdi.

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerden olan Bezirganbahçespor, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bilardo Şampiyonasının 5’incisi Bülent Sezgin ile Mehmet Soy arasında oynandı. Final maçında rakibini 5 sayı farkla mağlup eden Bülent Sezgin şampiyon olurken, Mehmet Soy, turnuvayı ikinci tamamladı. Gerçekleşen final maçı öncesi topluca iftar açıldı ve ardından final maçı oynandı.


Sarı siyahlı kulübün İftar yemeğine Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, AKP İlçe Başkan yardımcısı İdris Güney, TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Bilardo il Başkanı Surili Salman, İstanbul Sinopspor, Yeşilova Esnafspor, Halkalıspor, Halkalı Taştepespor, Söğütlüçeşmespor, İstanbul Demirspor, Söğütlüçeşme Birliksor, Kanaryaspor, Özyarımburgazspor, Sultanmuratspor, ilçe kulüp hocaları ve Bezirganbahçespor kulüp üyeleri katıldı.

Gönenç,Turnuvaya tam destek verdi

Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Gönenç, Bilardo Turnuvasına tam destek verdi. Turnuvanın yaygın hale getirilmesi için Belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi. Gönenç, yaptığı konuşmada herkesi memnun edici mesajlar verdi, “İlçemizin güzel kulüplerinden olan Bezirganbahçespor’un geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bilardo Turnuvası şampiyonasında bulunmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.


Sporu sadece Futbol, Basketbol, Voleybol ve diğer branşlardan ibaret olmadığını bir kez daha gözlemlemiş olduk.  Bilardonun da bir spor branşı olduğunu Bilardonun zeka ve bir yetenek sporu olduğu bilmenizi isterim. İnşallah bu spor Bezirganbahçespor da başlayıp ilçemizde iyice yaygın hale gelir. Biz Belediye olarak her branşa olduğu gibi bu branşa da gerekli desteği vermeye haszır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile dereceye giren sporcu kardeşlerimizi tebrik eder emeği geçen  Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı ve yöneticilerini tebrik ederim” dedi.

 

Yolcu; Amacımıza ulaştık

Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu da, bu güzel ortamı iyi sözlerle taçlandırdı. Başkan Yolcu, “Öncelikle bu güzel ortama şahitlik eden ve davetimize hicap etme nezaketi gösteren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamı hem iftar yemeğimiz hem de Bilardo şampiyonası ile taçlandırmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bezirganbahçespor kulübü olarak 5 yıldır Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz Bilardo şampiyonasının 5.incisini final maçı ile tamamlamanın mutluluğunu duymaktayız.


Kulüp olarak bu sporu tanıtmak ve sevdirmek amacı ile yola çıktık. Her yıl daha da fazla bu spora ilginin arttığını görmekteyiz. Buda bizi çok memnun ediyor. Bayramdan sonra ilçemizde diğer kulüplerinde kapsayacak şekilde bir bilardo turnuvası düzenleyeceğiz. Diğer kulüplerimizin de katılacağı bu Bilardo sporu inanıyorum ki ilçemizde yaygınlaşarak büyük başarılara imza atacağız” dedi.

 

Dereceye girenler ödüllendirildi

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hamza Göneç, AKP İlçe Başkan yardımcısı İdris Güney, TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Bilardo il Başkanı Surili Salman tarafından verildi. Turnuvada şampiyonu Bülent Sezgin olurken, İkinci Mehmet Soy, Üçüncü Tahir Yolcu, Dördüncü de Taşkın Hozan oldu. Turnuvanın en centilmeni ise Kemal Aslan seçildi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.