Bugün birlik olma zamanı

Bugün birlik olma zamanı
Spor toto 2. Lig Kırmızı Grupta Pazar günü kendi sahasında ligde kalma yarışı içerisinde olan rakipleri Kahramanmaraşspor’u konuk edecek oylan Büyükçekmece Tepecikspor’da gözler bu zorlu maça çevrildi. Pazar günkü maç için Büyükçekmece ve Bölge sporseverl

 Sezonun en önemli maçını Pazar günü kendi sahalarında Kahramanmaraşspor ile oynayacaklarını söyleyen Eyüboğlu, bu maçı kazanmaları durumunda ligde kalacak en büyük adaylar arasında Büyükçekmece Tepecikspor’un yer alacağına inandıklarını söyledi. Takımın küme düşeceğini söyleyenlere de gerekli cevabı veren Eyüboğlu, bu taktımın ligde kalması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını, ligde kalarak ta bu zorluğu aşmanın mutluluğunu bölge halkı olarak yaşayacaklarını söyledi.

Teknik kadro ve oyunculara güvenimiz sonsuz

Pazar günü oynayacakları Kahramanmaraşspor maçı öncesi yaptığı açıklamada gerekli çağrıları yapan Temel Eyüboğlu, gazetemize şu açıklamalarda bulundu, “Pazar günü kendi sahamızda oynanacağımız Kahramanmaraşspor maçı öncesi teknik heyetimize ve futbolcularımıza camia olarak güvenimiz tamdır. Büyükçekmece Tepecikspor’un, Pazar günü kendi sahasında oynanacağı Kahramanmaraşspor maçı öncesi Büyükçekmece’de ki sivil toplum kuruluşlarına, bölgemizdeki bütün amatör spor kulüp başkanlarına, yöneticilerine, yeni Büyükçekmece halkına buradan gazeteniz önderliğinde sesleniyorum. Artık kaybetme lüksümüz olmadığından bütün bölgeyi Pazar günü oynanacak olan Büyükçekmece Tepecikspor, Kahramanmaraşspor maçına bekliyorum.

Kaymakamımız öncü olmalı

Pazar günkü maç için Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat’ın manevi anlamda takıma desteğini göstermesi için tüm bölenin önde gelenleriyle birlikte maça gelerek öncü olmasını istediklerini söyleyen Temel Eyüboğlu, “ Bizim ve Büyükçekmece İlçemiz için Pazar günü inanın büyük bir gündür. İlçe Kaymakamımız sayın Mustafa Hulusi Arat’ın yanı sıra Büyükçekmece’mizin Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün’dan, siyasi partilerin ilçe başkanlarından, derneklerimizden ve Büyükçekmecelilerden manevi desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Geriye hiçbir zaman bakmamamız lazım. Burada 81 ilin tamamının profesyonel kulübü olmadığını Tepecik’in 40 İl kulübü arasında Profesyonel olarak mücadele etmesini alkışlanmalıdır. Büyükçekmece İlçemizin Mahallesi olan Tepecik’in bu güzide Büyükçekmece İlçesini temsil etmesi için mücadelemizi sürdürüyoruz.



Birlik olalım, zoru başaralım

Bugün birlik olma zamanı olduğunu söyleyen Temel Eyüboğlu, “Bugün birlik olma ve kenetleşme zamanıdır bu güzelliği hep birlikte yaşamak için herkesin Tepecik Stadında olmasını istiyoruz. İlçeyi temsil eden bir mahalle takımının yok olmaması için belediye başkanımız sayın Dr. Hasan Akgün’ün Pazar günü oynanacak olan maçta futbolcularımızı onure etmesini bekliyoruz. Ayrıca kaymakamımız sayın Arat’ı da futbolu seven biri olarak Pazar günü Kahramanmaraşspor ile oynayacağımız bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Birlik ve beraberlikten nasıl güç doğacağını Pazar günü herkese gösterelim.

Ligden düşmek çok kolay ama çıkmak?

Bir çok İlin bu lige çıkması için harcadığı paraları çok iyi bildiklerini söyleyen Eyüboğlu, “Ligden düşmek çok kolay fakat çıkmak inanın bir o kadar zor. Onun için biz yönetim olarak hata yapmış olabiliriz ama bu demek değildir mi her şeyin sonu geldi. Burada şu konu inanın yanlış algılanıyor. Tepecikspor A.Ş, Kağıt üzerinde bu isimle mücadele ediyor. Biz Büyükçekmece’yi temsil ediyoruz. Bu kulübü biz eğer A.Ş yapmasaydık bugün ne Tepecik kulübü olurdu ne de 2. Ligde bu takımı izleyebilirdik. Bu takıma sahip çıkmasaydık bu kadar genci bir arada tutma şansımız olabilirmiydi?. Temel Eyüboğlu olarak Eyüboğlu aileme teşekkür ediyorum. Çünkü kulübe kendi evlatları gibi sahip çıkmaları, buna ne kadar değer verdiklerini göstermiştir. Bir teşekkürüm de Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’e olacaktır. Bu tesislerin bu kadar güzel hale gelmesinde en büyük aslan payı onundur ve Tepecikspor bugün buralardaysa onun da bunda emeği en az bizim kadar beklide fazladır.

Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün de her zaman Tepecikspor’un yanında olduğunu, bu camiaya verdiği o desteklerden dolayı da bir kez daha kendilerine teşekkür etmek istiyorum.



Biz Büyükçekmece’yi temsil ediyoruz

Haritada Tepecik Belediyesi diye bir yer yok. Tepecik’in adı kaldı ve onun sınırları içerisinde bir mahalle takımıyız artık. Kulübümüzün ismi Tepecikspor ama biz Büyükçekmece İlçesini temsil ediyoruz. Düne kadar Tepecik Belediyesi vardı ve bu takımın adı Tepecik Belediyespor’du. Bugün Büyükşehir yasasıyla Tepecik Belediyemiz Büyükçekmece’ye bağlanmış durumdadır. Artık bizde Büyükçekmece ilçesinin bir parçası ve Büyükçekmece’yiz. Haritaya baktığımızda Tepecik diye bir yer görebiliyor musunuz? tabi ki hayır. Böyle bir ne belde ne de semt var. Onun için bugünden itibaren birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. İnşallah üzerimizdeki kara bulutları Kahramanmaraşspor maçı ile dağıtmış oluruz. Tabi ki zor bir süreç içerisindeyiz. Hata yapma lüksümüz yok. Ne kadar az hata yaparsak başarılı olmuş oluruz. Sağda solda konuşulanlar, dedikodular artık bir kenara bırakılmalı, Tepecikspor’un bu ligde nasıl yer alabileceği konuşulmalı.

Oyunculara ve teknik kadroya sahiplenelim

Takımı ayakta tutacak olan teknik kadro ve oyuncuların desteklenmesi gerektiğini söyleyen Eyüboğlu, son olarak şunları söyledi, “Biz deplasmanlara gittiğimizde inanın zengin ve yoksulları oynuyoruz. Ne bir Valimiz, Ne bir Kaymakamımız, ne bir Belediye Başkanımız ne de bir Emniyet Müdürümüz bizim yanımızda, özellikle deplasmanlarda olamıyor. Bu da bizi orada fakir duruma düşürüyor. Ona rağmen alnımız açık ayakta kalmaya çaba gösteriyoruz. Rakiplerle mi, saha ile mi, taraftarlarla mı yoksa tüm İlin gücünü arkasına almış Spor kulübü ile mi baş edeceğiz. Bizim yanımızda da mülki amirler olsa bir de onlardan o manevi gücü alır sahaya alnı ak, başı dik çıkarak rakiplere korku salarız. İnşallah bu birlikteliği Pazar günü Kahramanmaraşspor maçında yakalar, bu takımın ligde kalması için gerekli atılımları geçte olsa yaşamış oluruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum