Çatalcaspor, kazanmaya gidecek

Çatalcaspor, kazanmaya gidecek
Pazar günü Bursa deplasmanında Bursa Nilüferspor ile puan mücadelesi verecek olan Çatalcaspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Kadir Akbulut gözetiminde sürdürüyor.

Haftayı kendi sahalarında oynadıkları 0-0’lık Çorum Belediyespor beraberliği ile kapayan Çatalcaspor’da gözler bu zorlu Bursa Nilüferspor maçına çevrildi. Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, takım olarak bu ligde var olma adına önemli adımlar attıklarını, ilk yılın tecrübesizliğini kalan maçlarda geride bırakıp yeni sezonda daha derli toplu ve iyi bir takımla yola devam edeceklerini söyledi.

Grupta en genç takımlar arasında başı çektiklerini söyleyen Başkan Gökçe, Çatalcaspor’un bu ligde var oluşu ve buralarda başarılı oluşu, tüm Çatalca halkına ve Çatalca’nın mülki amirlerine ait olduğunu söyledi. Takıma her türlü desteğini veren Belediye Başkanı Cem Kara ve ekibine her zaman olduğu gibi yine teşekkür etmek istediklerini söyleyen Başkan Gökçe, bu takımın buralarda mücadele etmesindeki en büyük etkenlerin bu destekten geldiğini söylemeden geçemedi. Pazar günü Bursa Deplasmanında Nilüferspor ile oynayacakları maça da ekip olarak tam kadro gideceklerini söyleyen Başkan Hasan Gökçe, İstanbul’a puan ve ya puanlarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.