Çatalcaspor, zoru başaracak

Çatalcaspor, zoru başaracak
Pazar günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Çatalcaspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayıp maç saatini beklemeye çekilecek.
 Darıca deplasmanına zoru başarmak için gidecek olan Çatalaspor, 90 dakika sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf olmayı hedefliyor. Darıca İlçe Stadında saat 13.30’da oynanacak olan müsabakayı Eskişehir Bölgesi Hakemlerinden Hasan Hüseyin Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Gökmen Canlıdinç ile Gürkan Dönmez yapacak. Karşılaşmanın Dördüncü hakemlik görevi ise yine Eskişehir Bölgesinden Semih Kurt’un olduğu söylendi.


Darıca Gençlerbirliği karşısında puan arayacaklarını söyleyen Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, takıma olan güveninin tam olduğunu söyledi. Zoru başaracaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Gökçe, “Pazar günü hakikaten işimiz o kadar kolay olmayacak. Biz zoru başarıp şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden puan ve ya puanlar alarak bunu başarmak için sahaya çıkacağız. Çatalcaspor olarak kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah arzuladığımız puan ve ya puanlarla evimize döneriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.