Dedikodu üretmeyin, destek verin

Dedikodu üretmeyin, destek verin
Tepecikspor AŞ, Yönetim Kurulunda yer alan ve kulübe verdiği destekle tanınan Eyüp Eyüboğlu, son Ankaragücü maçını kaybeden takımın lige veda ettiği söylentilerine sert bir şekilde yanıt verdi.

 Tepecikspor’un ligden düşmeyeceğini, kalan maçlarını kazanarak inanılması güç bir başarıya imzalarını atacaklarını söyleyen Eyüp Eyüboğlu, “Sağda solda Tepecikspor’un ligden düştüğü dedikodularını yapanlar, bu takımı istemeyenlerdir.

Her ne kadar bu camiayı istemeseler de, sevmeseler de bu takım Büyükçekmece İlçesiyle birlikte hem Tepecik’i hem de bütün bölgeyi temsil etmektedir. Bu camiaya maddi ve manevi anlamda destek vermeyenlerin kahve köşelerinde ürettikleri dedikodular sadece duvar arasında kalacaktır. Bunu herkesi Tepecikspor’u ligde bırakarak göstereceğiz. Kulübe destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.

Yok takımı Büyükçekmece Belediyesine sattılar, yok takımı bile bile düşürüyorlar, yok efendim futbolculara paralarını vermiyorlar gibi bir sürü dedikodu üretiyorlar. Bu dedikodular sadece sözde kalan kelimelerden ibarettir. Biz takımı Büyükçekmece Belediyesine satmadık ve bir takım görüşmelerimiz tabiî ki oldu. Bu da takımı sattılar anlamına gelmez. Lig biter, takım ligde kalır bununla ilgili ne yapılmak isteniyorsa oturulur masada konuşulur ve iki taraf ta memnun olacak şekilde olaylar gerçeği yansıtır. Şu anda tek düşünülen şey, takımın ligde kalmasıdır.

Bu takımın ligden düşmesini isteyenler her kimse, sezon sonunda onlara gerektiğinde gerekli açıklamaları da yapacağız. Tepecikspor’un başarılarıyla gururlanmaları gereken bu kişiler ise boş laflar üreterek takımın ve camianın huzurunu kaçırmaya çalışarak ne elde edecekler merak ediyorum. Bakalım takım ligde kalınca nasıl dedikodular üretecekler onu merak ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.