“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TESİS”

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TESİS”
Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz’dan Haberdar Spor Servisi’ne özel açıklamalar.

Altyapıda şans verdikleri oyuncuların görevlerini yerine getirdiğini ifade eden Canbaz, 2-3 yıldan beri altyapıya verdikleri önemin meyvelerini de bu sene toplamaya başladıklarını söyledi. Yönetim kurulu üyelerine de vermiş oldukları maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür eden Canbaz “Yönetim kurulu arkadaşlarıma vermiş oldukları maddi ve manevi destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizin de gözle görülür bir fedakarlıkları ortaya çıktı. Bizler de yönetim olarak yıllardan beri altyapıya vermiş olduğumuz önemin mükafatını almış olduk.

Bu çalışma Nursal Bilir ile başlayıp İsmail Çebi ve Bülent Özvatan ile devam eden bir sürecin sonucudur.” diye konuştu. Camia olarak altyapıda sonuçtan önce eğitime önem veren bir kulüp olduklarının altını çizen Canbaz “Biz altyapıda sonuçtan önce eğitime önem veren bir camiayız. Son yıllarda müsabakalara katılımlarda da görülecektir ki en asgari kartlarla sezonları tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Bu sezon 1.Amatör Kümede işlerinin biraz daha zor olduğunu kaydeden Canbaz “Bu yıl 1.Amatörde işimiz biraz daha zor. En büyük avantajımız antrenman yapacak bir tesisin belediye tarafından kulübe kazandırılması. Bizim için çok çok önemliydi. B.Çekmece Belediyesi’nin verdiği bu imkanlara ve Güzelce halkına layık olabilmek için daha da çok çalışarak hedefimize emin  adımlarla gitmek istiyoruz.”diye konuştu.

Bu sezon az ve öz transfer politikası izleyeceklerini kaydeden Canbaz “Az ve öz transfer politikası izleyerek Güzelcespor’u en iyi şekilde temsil eden bir takım yaratmak için yönetim olarak çalışmalara başladığımızı söyleyebilirim. A takım için hoca  konusu da çok önemli bir konu. Benim  düşünceme göre Selim Pazarlı ve İsmail Çebi ikilisi A takım ve altyapıdaki birlikteliğine  devam etmelidir. Özellikle bu arkadaşlarımızın yaptıkları fedakarlıklar ortada. Son söz tabi ki onların olacaktır. Bu konuyu da 1 hafta, 10 gün içinde netleştireceğiz.” diye konuştu.

Bu arada Güzelcespor yönetimi önceki gece kulüp lokalinde toplanarak sahur saatine kadar yeni sezon öncesi takımın durumunu masaya yatırdı. Yaklaşık olarak 2 buçuk saat süren toplantıda teknik direktör konusunun da gündeme geldiği, yeni sezon öncesi bütçe konusunda da fikir alışverişi yapıldığı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.