Eyüboğlu; Kocaeli Birlikspor’u, birlikte geçmeliyiz

Eyüboğlu; Kocaeli Birlikspor’u, birlikte geçmeliyiz
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftalar sonra galibiyetle tanışan Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “Kocaeli Birlikspor maçını, birlik olarak tek yürek halinde kazanmalıyız” dedi.

Rakiplerinin çok iyi bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “Bizim için Altay maçı kırılma anı idi. Artık kazanmak ve üst sıralara doğru ilerlemenin zamanın geldiğini düşünüyorum. İlk devrenin son maçını galibiyetle kapatıp ligde korkulu rüya görmemek için çaba göstermeliyiz. Oyuncularımızın istekli ve arzulu oluşları beni Kocaeli Birlikspor maçı öncesi umutlandırıyor. Devreyi üç puanla kaparsak ligin ikinci devresinde çok farklı bir Tepecikspor ile yola devam edeceğimizi buradan belirtmek istiyorum. Kadrosunu güçlendirmiş, rakiplere korku salan bir takım olacağımızın sözünü veriyorum.

Teknik Direktör Tunahan Akdoğan hocamızın vereceği rapor doğrultusunda devre arası eksik bölgelere yapacağımız transferlerle daha güçlü hale geleceğiz. Şu anda bizim tek düşüncemiz Kocaeli Birlikspor maçı ve bu maçı nasıl lehimize çeviririz onun çalışmalarını yapmaktayız. Yapılan idmanlar ve çalışmalar beni şahsen umutlandırıyor. İnşallah bu ciddiyeti ve iyi çalışmanın karşılığını Kocaeli Birlikspor maçını kazanarak almış oluruz. Bu arada Altay galibiyeti ile bizlere sevinç yaşatan teknik kadromuzu ve oyuncularımızı bir bir tebrik ediyorum. Başarının devam etmesi için çok çalışmalarını kendilerinden bekliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.