Fatih Terim dev karşılaşmada yorumcu olacak

Fatih Terim dev karşılaşmada yorumcu olacak
Exxen'de yayınlanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool ile Real Madrid finalini Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim ekranlarda yorumlayacak.

Şampiyonlar Ligi finalinde oynanacak Liverpool-Real Madrid maçını, Exxen'de Fatih Terim yorumlayacak. İlhan Tüysüz'ün haberine göre Galatasaray teknik direktörü Terim ekranlarda olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

Real Madrid ve Liverpool, 28 Mayıs'ta Paris'teki Stade de France'da oynanacak karşılaşmada, 3'üncü kez finalde karşı karşıya gelecek.

DAHA ÖNCE İKİ FİNALDE KARŞILAŞTILAR

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından St. Petersburg'dan alınan 2022 Şampiyonlar Ligi finaline Fransa'nın başkenti Paris'teki Stade de France ev sahipliği yapacak maçta Liverpool ve Real Madrid karşılaşacak. İki dev takım daha önce 1980-81 sezonunda o zamanki ismi Şampiyon Kulüpler Kupası olan turnuvanın finalinde karşılaşmış ve rakibini 1-0 mağlup eden Liverpool, kupanın sahibi olmuştu. 2017-18 sezonunda iki takım Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmiş, Real Madrid rakibini 3-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.