Fenerbahçe Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı lacivertli, kulüp Yanal'a 1 yıl için 1,5 milyon Dolar verecek.



Fenerbahçe, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile 1 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi. Ersun Yanal'a 1 yıllık sözleşme için 1.5 milyon dolar ödeneceği belirtildi...

Kulüpten yapılan açıklama şöyle; "Fenerbahçemiz, Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için  Sayın Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın basın toplantısı önümüzdeki günlerde yapılacak olup, detaylar resmi yayın organlarımızdan duyurulacaktır. Sayın Yanal'a hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz."


"OYNAYACAĞIMIZ FUTBOL TARAFTARIMIZA KEYİF VE GURUR VERECEK"
Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal kulübün resmi internet sitesine yaptığı ilk açıklamada keyif ve gurur veren, aynı zamanda rakip taraftarların bile alkışlayacağı güzellikte futbol oynatma sözü verdi. Yanal'ın ilk açıklamaları şöyle: "Bugün itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nün teknik direktörlüğü için resmi adımı atmış bulunmaktayım. Sayın Başkanımızın ve Sayın Yönetim Kurulu'nun, ülkemizin bu büyük değerini, tarafıma emanet etmesi mesleki hayatım adına onur verici... Bu adımın, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.

Taraftarlarımız, çok zor günlerde yüksek dayanışmanın ve yürekliliğin destanını yazdı; önümüzdeki süreçte de onların desteği, kuşkusuz, en büyük gücümüz olmaya devam edecektir. 2013-2014 sezonunda oynayacağımız futbol, taraftarımıza keyif ve gurur verecek; sarı lacivert renklere taraftar olmayanların da alkışlayacağı güzellikte olacaktır.

Futbol kamuoyunun özellikle bilmesini istiyorum ki, Fenerbahçe için koşullar zor olsa da hep birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şampiyonluk yolunda, yolumuz açık olsun. Görüşmelerimiz sırasında gösterilen destek ve anlayışa, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yöneticilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.