Fenerbahçe Final Four kapısını araladı!

Fenerbahçe Final Four kapısını araladı!
EuroLeague play-off çeyrek final serisi 3. maçında kendi seyircisi önünde Monaco’yu 89-78 yenen Fenerbahçe Beko, Final Four’a bir adım daha yaklaştı.

EuroLeague Play-off serisi 3. maçında kendi evinde Monaco’yu ağırlayan Fenerbahçe Beko sahasan 89-78 galip ayrıldı. Fenerbahçe bir maç daha kazanırsa Berlin’de düzenlenen Dörtlü Final’e katılmaya hak kazanacak.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda dolu tribünlerde bulunan taraftarlarının desteğini arkasına alan Fenerbahçe Beko, Fransız rakibi Monaco’yu bir kez daha mağlup ederek play-off serisinde 2-1 öne geçti. Fenerbahçe, cuma günü yeniden Ataşehir’de oynanacak maçı da kazanırsa Final Four biletini alacak. 3 Mayıs günü oynanacak maçı Monaco'nun kazanması halinde ise seride durum 2-2'ye gelecek ve seri Monaco’da oynanacak 5. maça uzayacak.

İlk çeyreği 19 - 21 geride kapatan Fenerbahçe Beko, ilk yarıyı 47-40 önde kapatmayı bildi. Üçüncü çeyreği de 11 sayı farkla 69-58 önde kapatan sarı-lacivertliler karşılaşmadan 89- 78 galip ayrıldı.

Maç öncesinde Fenerbahçe taraftar gruplarının hazırladığı ve keman dinletisi eşliğinde sunulan görsel şov izleyenleri büyüledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.