Helallik isteyen Şükür'e GS'den cevap:Parana ihtiyacımız yok

Helallik isteyen Şükür'e GS'den cevap:Parana ihtiyacımız yok
Galatasaray, Hakan Şükür'ün aidat ödeme isteğine "Galatasaray'ın senin parana ihtiyacı yok. Helallik istiyorsan, git bir yere bağış yap." karşılığını verdi.
Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Genel kurulda ihraç edilmeyen  Hakan Şükür ve  Arif Erdem, 6 yıl ve üzerinde aidat ödemedikleri için yönetim kararıyla üyelikleri sonlandırıldı. Sonrasında ise yoğun telefon trafiği yaşandı.

Halen firari olarak  Amerika'da yaşayan  Hakan Şükür, üyeliğinin sonlandırılmasının ardından erken saatlerde  Galatasaray kulübü profesyonellerine telefonla ulaştı. Hakan, üyelik iptali kararı sonrası bugüne dek ödemediği aidat borçlarının tamamını kapatmak istediğini iletti.

Şükür, sicil kurulu yetkililerine "Beni kulüpten attınız ama ben yine de borcumu ödemek istiyorum. Borcumu ödemek isteme nedenim, geri dönme çabası değil. Sadece helallik istediğim için bunu yapıyorum. Borçlu kalmak istemiyorum." dedi.

"GALATASARAY'IN SENİN PARANA İHTİYACI YOK"

Hakan Şükür'ün bu talebine  Galatasaray profesyonellerinden tokat gibi bir yanıt geldi:

" Galatasaray kulübünün, senin parana ihtiyacı yok. Helallik istiyorsan, git bir yere bağış yap."

"AVUKATLARIMLA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM"

Sonrasında  Hakan Şükür'ün tavrı sertleşti. Şükür ses tonunu yükselterek, "Bana haksızlık yapıyorsunuz. Avukatlarımla mücadele devam edeceğim" dedi. Şükür, "Beni oldu bitti ile kulüpten uzaklaştırıyorsunuz. Kulüp tüzüğünü avukatlarım inceliyor. Gereken neyse yapacağım" ifadesini kullandı.

Hakan Şükür'ün bu yaklaşımı da kulüpten sert karşılık buldu.

"TEK SAYFA SAVUNMA YAZMADIN"

Kulüp profesyonelleri, "İhraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildiğinde tek sayfa savunma bile yazmadın. O zaman savunmanı yapsaydın" karşılığı verdi.

Hakan Şükür'ün tüm hukuksal mücadelesini sürdüreceğini ileterek telefonu kapattığı bildirildi.

ARİF'TEN SES YOK

Kulüpten uzaklaştırılan  Arif Erdem'den ise hala ses seda yok. Erdem'in, 15 Temmuz sonrası  İpsala sınır kapısından  Bulgaristan'a gittiği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.