İftarda bir araya geldiler

İftarda bir araya geldiler
BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Vefa Yönetimi, Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran önderliğinde kulüp lokalinde iftarda bir araya geldi.

Yeni Teknik direktör Adnan Keskin’i n-de bir anlamda yönetim ile tanıştıran Vefa Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, yeni sezonda da Vefa’nın hedefe oynayacak güçlü yönetim, güçlü futbolcu kadrosuyla yoluna emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi. Kendilerine verilen destek sözü ile yeniden yola çıktıklarını söyleyen Başkan Gülbaran, eğer gerekli desteği veripte kendilerini yarı yolda bırakanlar olursa ilk aldığı kararı uygulamaya koyacağını ve takımı lige sokmayacağını tekrarlamadan geçemedi.


Diğer taraftan Teknik Direktörleri Adnan Keskin’i yönetime tanıtan Başkan Gülbaran, Adnan Keskin’in Vefa’da başarılı olacağına inandığını söyledi. Yönetim ve desteği olacak kişilerin yeni teknik ekiple başarıya yelken açacağını söyleyen Başkan Gülbaran, yeni sezonda Vefa adını Türkiye Liglerinde en iyi şekilde duyurmak için çaba harcayacaklarını söyledi. Teknik direktör Adnan Keskin ise, çok büyük bir kulübe geldiğini, bu büyüklüğün karşılığı olan başarıyı camia olarak hep birlikte yaşamak için mücadele edeceklerini dile getirdi. İftar yemeğinin ardından koyu bir sohbete dalan yöneticiler, Adnan Keskin’e tam destek olacaklarını, bunu da ekip ruhu ile yaşamak için cami olarak tek yürek olacaklarını dile getirdiyer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.