İhsaniyespor, gecesi renkli geçti

İhsaniyespor, gecesi renkli geçti
Birinci Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İhsaniyespor, kulübe gelir amaçlı düzenlediği gecede Çatalca’nın Subaşı Köyünde hizmetini sürdüren Kleopatra Otelin Restaurantına sığmadı.
 Yaklaşık 300 kişilik davetlinin katılım gösterdiği gece, mükemmel bir ortamda sona erdi. İhsaniyespor Kulüp Başkanı Ercan Salcı ve Yönetim Kurulunun birlikte organize ettiği geceye iş, siyaset ve spor dünyasından birçok katılım oldu. Geceye katılanlara Plaketlerin ve formaların dağıtılması, açık arttırmanın mükemmel bir şekilde eğlenceli sona ermesi davetlileri de mutlu etti. Kapalı kutunun içinde bulunan ve ismi açıklanmayan hediye için davetliler adeta bir birleriyle yarıştılar.

Salondaki misafirlerin büyük çoğunluğunun bu açık arttırmaya katılım göstermesi, kulüp yararına oldu. Kapalı kutu içindeki ödül, İhsaniye Köyü Muhtarı Emin Çelik’in eşine verildi. Muhtar Çelik’in eşi, hediyeyi aldı fakat bunun futbolculara yakışacağını söyleyerek hediyeyi Kulübe bağışladı. Bu jesti ile alkış alan Muhtar Emin Çelik’in eşi, takımlarının başarısı için tek yürek olduklarını söylemedin geçemedi

Gökçe, Birlik olarak destek verdi

Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Birlik ve Kulüp yönetimi olarak protokolde yerlerini aldılar. Konuşmacı olarak sahneye çıkan Başkan Hasan Gökçe, Kulüplerin yaşatılması için herkesin bu tür camialara desteğini vermesi gerektiğini söyledi.

Kulüpler Birliği ve Çatalcaspor Kulübü olarak her zaman Çatalca Amatörlerinin yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Hasan Gökçe, “Böyle bir sıkıntılı zamanda kulübe gelir getirmek amaçlı gece düzenleyen Başkan Ercan Saylcı ve ekibini üstün cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bilindiği üzere kulüplerimiz bu tür geceler ve desteklerle ayakta durabiliyor.

Herkesin çam sakızı çoban armağanı misali bu kulüplerimize destek olmasını istiyoruz. Biz Birlik olarak gereğini yapmaya çaba gösteriyoruz. Çatalca Kulüplerinin geçtiğimiz yıllara oranla daha çok başarılı olduğunu gözlemliyorum. Bugün Süper Amatör Ligdeki temsilcimiz Subaşıspor, bunun önünü açmış olarak gözlüyoruz.

Kestanelikspor, İhsaniyespor, Öz Nakkaşspor ve İzzettinspor kulüpleri de Süper Amatör Lige yükselebilmek için olanca güçleriyle gruplarında mücadele ediyorlar. O kulüplerimize de Süper Amatör Lig yolunda başarılar diliyoruz. İnşallah bu destekler devam eder Kulüplerimiz de sıkıntılardan biraz uzak kalır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da İhsaniyespor gibi Çatalca’nın ismini sportif anlamda başarıyla duyurmaya çalışan kulüplerimizin yanında olacağımıza söz veriyoruz, inşallah gönüllerince başarılı olurlar” dedi

Muhtar Çelik’ten 5.000 TL

Geceye ailesiyle birlikte katılan İhsaniye Köyü Muhtarı Emin Çelik, Süper Amatör Lig yolunda önemli başarılara imzasını koyan kendi köyünün kulübü olan İhsaniyespor’a 5.000 TL para yardımında bulunacağının sözünü verdi. Bu desteğiyle davetlilerden büyük alkış alan Çelik, bu tür desteklerin her daim yapıldığını, yapılmaya da devam edileceğini söyledi. Diğer Taraftar Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe’de İhsaniyespor kulübüne bir miktar para yardımında bulundu. Aynı şekilde Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’de geceye katılım gösterirken, maddi anlamda İhsaniyespor Kulübüne destek verdi. Geceye katılımın üst seviyede olması yönetimi memnun etti.

Bahar Özden ve Arif Şentürk coşturdu

Gecenin solisti Bahar Özden, bir birinden güzel eserlerini geceye katılan İhsaniyespor davetlileri için seslendirdi. Misafirleri eğlencenin doruğuna ulaştıran Bahar Özden, iki bölüm halinde sahne aldı ve gecenin mükemmel geçmesini sağladı. Ayrıca geceye davetli olarak gelen Rumeli Türkülerinin üstadı Arif Şentürk’te bir birinden güzel eserleriyle davetlileri yerlerinde oturmasına izin vermedi. Oyunların oynandığı ve eğlencenin mükemmel olduğu geceye Şentürk’te renk katarak İhsaniyespor Kulübüne destek oldu.

Ercan Salcı’dan teşekkür

Çatalca İhsaniyespor Kulüp Başkanı Ercan Salcı, Yönetim Kurulu adına geceye katılan Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu üyelerinden Lokman Naroğlu, Özbay Ata, Rıfat Karagöz, Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, İASKF Eski Başkanlarından ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu, İASKF, Yönetim Kurulu üyesi ve Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, Kestanelikspor eski Kulüp Başkanı İbrahim Mertel, İzzettinspor Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz, Tepecikspor adına İbrahim Güzelaydın, Tepecikspor Kaleci Antrenörlerinden İhsan Şen, Silivri Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve Antrenör Nursal Bilir, İhsaniyespor eski Kulüp Başkanı Mustafa Çakıltaş, Silivri Kadıköyspor Kulüp Yönetimi, Celaliyespor Kulüp Yönetimi, Çerkezköyspor Yönetim Kurulu ve adını hatırlamadığı bir çok davetli ve misafirlere teşekkür etti. Bu gecenin camialarına büyük destek olacağını söyleyen Ercan Salcı, “Bu tür geceler kulüplerimizin maddi anlamda gelir için en uygun geceler olarak bakılıyor.

Bizde bunu göz önünde bulundurarak böyle bir gece tertipledik. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kulübümüze bu anlamda davet ettiğimiz misafirlere bir kez daha desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.