İzmir’e üç puan için gidiyoruz

İzmir’e üç puan için gidiyoruz
Pazar günü İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşacak olan Tepecikspor, bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

 Ligde var olma adına bu maçtan mutlak şekilde puan çıkartmaları gerektiğini söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “İzmir’e üç puan için gidiyoruz” dedi. Rakiplerinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan maçın kendileri açısından avantaj olabileceğini söyleyen Eyüboğlu, rakip seyircinin baskısını hissetmeyeceklerini ve kendi evlerinde oynar gibi mücadele vereceklerini söyledi.

Kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Eyüboğlu, “Takımda hoca değişikliğinin bu maça yansıyacağına inancım tam. Altay gibi tarihi bir çınar olan kulüple karşı karşıya geleceğimiz için Tepecikspor’u şanslı hissediyorum. Öylesine değerli bir kulüple puan mücadelesi vereceğimiz için herkesin gururlanması gerekiyor. Tepecikspor’un yeni ve konumu belli fakat bu liglerin markası olmaya aday bir kulüp olacağımızı da ilerleyen haftalarda alacağımız iyi neticelerle herkese göstereceğiz.



Yeni Teknik Direktörümüz Tunahan Akdoğan gözetiminde ilk maçımıza çıkacağız ve bu değişikliğin takıma önemli ölçüde katkısının olacağını düşünüyorum. Bu tarihi çınarı İzmir’de yıkıp İstanbul’a ilk deplasman galibiyetimizi alarak döneceğiz. Ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum.

Onların da bu güveni boşa çıkartmayacaklarına adım gibi emin olduğumu söyleyebilirim. Hafta başından beri yapılan idmanlarda oyuncuların kendilerini bu zorlu maça konsantre ettiklerini gözlemledim. Bizde yönetim olarak gerekli moral takviyesini takıma her zamanki gibi vermeye devam edeceğiz. Müsabakanın seyircisiz olması da bizim için büyük avantaj olacak. Rakip takım seyirci baskısını üzerimizde hissetmeyeceğiz. Sessiz maçı galibiyet sevinciyle çok sesli hale getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.